• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η εκδρομή της λέσχης Africa Twin
Το τριήμερο της Πρωτομαγιάς
Νέα 11/05/2015 - 11:23

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 
Το τριήμερο της Πρωτομαγιάς ολοκληρώθηκε η εκδρομή της λέσχης συγκεντρώνοντας οδηγούς από Σπάρτη,Βέροια,Αθήνα,Θεσσαλονίκη,Λάρισσα,Τρίκαλα.
Ήταν μια πρώτη επιτυχημένη κίνηση να βρεθούμε και να κινηθούμε στις πανέμορφες περιοχές πέριξ των Τρικάλων με αναβάτες από τα περισσότερα μέρη της Ελλάδος.
Είναι κάτι το οποίο μας έδωσε απίστευτη χαρά, 15 περίπου χρόνια από την παραγωγή του τελευταίου μοντέλου και 23 χρόνια από την ίδρυση της λέσχης. Βέβαια όλα αυτά δεν θα γινόταν χωρίς την πολύτιμη συμβολή των μοτοσικλετιστών των Τρικάλων ,κατόχων και μη Africa Twin οι οποίοι με χαρά μας φιλοξένησαν και μας συνόδευσαν στις όμορφες γωνιές του τόπου τους.
Σαν λέσχη ευχαριστούμε όλους τους αναβάτες που παρευρέθηκαν και συνέβαλαν με τον τρόπο τους και την άρτια συμπεριφορά τους στην επιτυχία της διοργάνωσης αλλά ιδιαίτερα, τους μοτοσικλετιστές των Τρικάλων όπου σε συνεννόηση με τον Βασίλη τον Γκαρνάρα από το Moto Factory Service που είχε και τον αρχικό συντονισμό της εκδήλωσης έκαναν την διαμονή μας στα Τρίκαλα ιδιαίτερα ευχάριστη.
Τον Βαγγέλη τον Καραγκούνη από το Earth Explorer που κάλυψε την βόλτα με απίστευτο φωτογραφικό υλικό το οποίο μπορείτε να δείτε στην σελίδα της λέσχης στο facebook Africa Twin club .Επίσης τον Χρήστο από το Silver Spur ο οποίος τα βράδια μας διασκέδαζε με απίστευτους rock ήχους είτε από cd είτε από βινύλιο με τέλεια ακουστική σε συνοδεία αλκοολικών επιλογών.
Ελπίζουμε να ανταμώσουμε σύντομα όρθιοι και υγιείς για να ζήσουμε ακόμα μια φορά ανάλογες όμορφες στιγμές παρέα με ακόμα περισσότερους φίλους του Africa Twin
Η λέσχη Africa Twin club συμμετείχε με επιτυχία στο 4ο Scooter Moto festival που έλαβε χώρα στο Γκάζι. Κατά την διάρκεια της έκθεσης είχαμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε τα περισσότερα νέα και κλασικά μοντέλα μοτοσυκλέτας από κοντά καθώς και να γνωρίσουμε νέους και παλιούς φίλους, λάτρεις της μοτοσυκλέτας Africa Twin.
Η λέσχη μας επίσης είχε την τιμή να παραχωρήσει μοτοσυκλέτα μέλους η οποία εκτέθηκε στον χώρο της επίσημης αντιπροσωπείας της Honda συγκεντρώνοντας πολλά βλέμματα λατρείας και νοσταλγίας
Η λέσχη Africa Twin club βρίσκεται Νάκου 3 στην Αθήνα και συγκεντρώνεται κάθε Τετάρτη μετά τις 21:00.Περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση από την ιστοσελίδα www.africatwin.gr ή από το facebook “Africa Twin club”

Μείνετε συντονισμένοι και ενημερωμένοι..................!!!! 

Επόμενο άρθρο »

Vid: ΠΠΤ 2015 Τρίπολη 1ος Αγώνας

« Προηγούμενο άρθρο

EJC2015: 1ος βαθμός για τον Δ.Καρακώστα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα