• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Τέσσερεις για τον Τίτλο!
Όχι, ο Marquez δεν περνάει κρίση!
Νέα 17/05/2015 - 18:15

Μετά το τέλος του σημερινού αγώνα, ο Valentino Rossi διατήρησε τη διαφορά των 15 βαθμών από τη δεύτερη θέση, η οποία πια ανήκει στον Jorge Lorenzo!

 

Ο Ιταλός σούπερ σταρ ωστόσο, έσπευσε να τονίσει ότι ο Marc δεν περνάει κάποια κρίση και σίγουρα θα είναι στη μάχη για τον Τίτλο μέχρι το τέλος!

 

«Ο Marc είναι λίγο πίσω, διότι δεν έχει τους 20 βαθμούς από την Αργεντινή. Άλλωστε μετά τους τρεις πρώτους αγώνες έλεγαν για κρίση του Lorenzo και τώρα έχει κερδίσει δυο συνεχόμενους».

 

«Το ίδιο μπορεί να συμβεί και με τον Marc, που είναι ένας αναβάτης με τεράστιο ταλέντο κι έτσι μπορεί να πάει στο Mugello και να νικήσει, χωρίς αυτό να είναι έκπληξη».

 

«Θεωρώ ότι οι ισορροπίες στο Πρωτάθλημα θ’ αλλάζουν κάθε εβδομάδα και όλοι οι τέσσερεις  (σ.σ. Rossi, Lorenzo, Dovi, Marquez) θα παλέψουμε για το Πρωτάθλημα. Και ο Dovi, διότι είναι πολύ γρήγορος και πολύ σταθερός».

 

Ο Rossi, που δεν έχει χάσει το προβάδισμα στη βαθμολογία από τον εναρκτήριο Γύρο του Qatar, έδωσε και τα προγνωστικά του για τον επόμενο Γύρο στο Mugello!

 

«Στο Mugello είναι που πάνε για δοκιμές οι Ducati και πρόσφατα έκαναν καλούς χρόνους και δουλεύουν πολύ σκληρά. Έτσι, πιστεύω ότι η Ducati θα είναι μπροστά εκεί».

 

Ωστόσο, αυτός που - πλέον - είναι η μεγάλη απειλή για τον Vale και μπορεί να του στερήσει τον δέκατο Τίτλο, δεν είναι άλλος από τον Jorge Lorenzo!

 

«Αυτή τη στιγμή, πιστεύω ότι ο Jorge είναι ο πιο φορμαρισμένος αναβάτης, ο πιο επικίνδυνος και ο πιο δύσκολος να τον κερδίσεις».

Επόμενο άρθρο »

Lorenzo: Ανησυχούσα για το μπροστινό

« Προηγούμενο άρθρο

Η ζέστη νίκησε τον Marquez!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα