• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η ζέστη νίκησε τον Marquez!
Περιμέναμε ότι με τη ζέστη θα ήταν καλύτερα, αλλά...
Νέα 17/05/2015 - 17:54

Ο Marquez τόνισε ότι ήταν η ζέστη αυτή που του στέρησε την ευκαιρία να παλέψει για τη νίκη στο σημερινό αγώνα!

 

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής ξεκίνησε από την pole position, αλλά είχε μια επαφή με τον Iannone στην αρχή, ενώ μερικά δευτερόλεπτα αργότερα άνοιξε τη γραμμή του έχοντας μπει με μεγάλη ταχύτητα στην 1η σικέιν της πίστας.

 

Κάποιοι ενδεχομένως να πίστευαν ότι ήταν ένα λάθος που γρήγορα θα το ξεχνάγαμε στην πορεία του αγώνα, όμως τα προβλήματα με το μπροστινό συνεχίστηκαν για τον Ισπανό άσο.

 

«Σήμερα η θερμοκρασία ανέβηκε απότομα και δεν είχαμε οδηγήσει σε τέτοιες συνθήκες σε καμία από τις δυο προηγούμενες ημέρες», σχολίασε ο Marquez.

 

«Στον τέταρτο γύρο άρχισα να συνειδητοποιώ ότι είχα πολλά προβλήματα με το μπροστινό. Νομίζω ότι όλες οι Honda είχαν το ίδιο πρόβλημα. Άλλωστε πολλοί έπεσαν από μπροστινό, εκεί που πραγματικά υποφέραμε».

 

«Ξέραμε ότι με την άνοδο της θερμοκρασίας τα δεδομένα θα άλλαζαν, αλλά περιμέναμε να είναι προς το καλύτερο. Αυτή τη φορά όμως ήταν προς το χειρότερο. Πρέπει να μάθουμε από αυτόν τον αγώνα και ειδικά από τα δεδομένα που πήραμε».

 

Ο Marquez ήταν ο μοναδικός αναβάτης με εργοστασιακή Honda που δεν έπεσε, μιας και οι Pedrosa, Crutchlow και Redding δεν απέφυγαν τις πτώσεις. Έτσι, ο Marquez είναι 33 βαθμούς πίσω από τον Rossi στη βαθμολογία.

Επόμενο άρθρο »

Rossi: Τέσσερεις για τον Τίτλο!

« Προηγούμενο άρθρο

Le Mans: 2η συνεχόμενη νίκη για Lorenzo!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα