• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Davies: Έκανα ό,τι μπορούσα!
«Αγκάθι» η πρόσφυση στον πίσω τροχό για Giugliano
Νέα 25/05/2015 - 11:34

Στους αγώνες της Κυριακής, για τον έκτο Γύρο των SBK, ο Chaz Davies κατάφερε να ανέβει στο βάθρο και στα δυο σκέλη μέσα στην πίστα της πατρίδας του, το Donington Park.

 

Ο Davies ήταν τρίτος και στους δυο αγώνες, με τον ομόσταυλό του, τον Davide Giugliano να τερματίζει 17ος στον πρώτο και πέμπτος στο δεύτερο αγώνα.

 

«Είμαι πολύ χαρούμενος με τα αποτελέσματα. Το Σ/Κ δεν ήταν καθόλου εύκολο, αλλά δουλέψαμε σκληρά και τα δυο βάθρα είναι θετικό αποτέλεσμα. Στους αγώνες απλά δεν ήμασταν στο ίδιο επίπεδο με τις Kawasaki και ήταν δύσκολο να πάρουμε κάτι παραπάνω από την τρίτη θέση», σχολίασε ο Davies.

 

«Στο δεύτερο σκέλος δεν είχα και αρκετή πρόσφυση στον πίσω τροχό, ενώ ευτυχώς ένα πρόβλημα που είχα αμέσως με την εκκίνηση, διορθώθηκε σχεδόν αμέσως. Ας πούμε ότι έκανα ό,τι μπορούσα εδώ και ότι όλοι πρέπει να είμαστε χαρούμενοι».

 

«Ειδικά μάλιστα αν αναλογιστούμε ότι αυτή η πίστα δεν είναι και η καλύτερή μου. Ευχαριστώ όλη την ομάδα μου για τη σκληρή δουλειά και τώρα θα εστιάσουμε στους επόμενους αγώνες για να πάρουμε επίσης δυνατά αποτελέσματα».

 

Από την πλευρά του, ο Davide Giugliano ήταν απογοητευμένος κυρίως με το αποτέλεσμα που έφερε στο πρώτο σκέλος του Donington Park.

 

«Φυσικά και νιώθω έτσι, καθώς δυσκολευόμουν πάρα πολύ με την πρόσφυση κι έτσι αποφάσισα να μπω στο γκαράζ και ν’ αλλάξω το πίσω ελαστικό. Έτσι έχασα πολύ έδαφος και δεν υπήρχε περίπτωση να καλύψω τη διαφορά».

 

«Τουλάχιστον καταλάβαμε ποιό ήταν το πρόβλημα. Στο δεύτερο σκέλος ήλπιζα ότι θα τα πάω καλύτερα, αλλά από τα μισά πάλι η πρόσφυση στον πίσω τροχό έπεσε πολύ και δεν μπορούσα να οδηγήσω όπως ήθελα».

 

«Κρίμα, διότι είμαι σίγουρος ότι τα είχαμε ετοιμάσει όλα και μπορούσαμε να πάρουμε δυο δυνατά αποτελέσματα εδώ, στο Donington Park». 

Επόμενο άρθρο »

Smith-Espargaro στη Suzuka!

« Προηγούμενο άρθρο

Rea: Σαν να οδηγούσα σε πάγο!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα