• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
MotoGP: Επιστροφή στην Ινδονησία;
Ενδεχομένως, από το 2017 και μετά
Νέα 25/05/2015 - 14:46

Το MotoGP μπορεί να επιστρέψει στην Ινδονησία από το 2017. Οι συζητήσεις για κάτι τέτοιο έχουν ξεκινήσει από την περασμένη εβδομάδα, ανάμεσα στην Dorna, την κυβέρνηση της Ινδονησίας και την πίστα Sentul.

 

Εκεί είχε διεξαχθεί και το τελευταίο Grand Prix της Ινδονησίας, το 1997.

 

Παρά το γεγονός ότι το MotoGP είναι εξαιρετικά δημοφιλές στη χώρα, συν του ότι η Ινδονησία είναι μια από τις μεγαλύτερες αγορές μοτοσυκλέτας στον κόσμο, όλες οι προσπάθειες να επιστρέψουν οι αγώνες ταχύτητας μοτοσυκλετών εκεί, έχουν αποτύχει.

 

Να θυμίσουμε άλλωστε ότι για εκεί είχε προγραμματιστεί να γίνει Γύρος των SBK το 2013, χωρίς κάτι τέτοιο να ευοδωθεί. Πάντως ο Ezpeleta τόνισε ότι η χώρα μπορεί να βρεθεί στο Ημερολόγιο Αγώνων από το 2017 και έως το 2021, αν γίνουν κάποιες απαραίτητες αλλαγές.

 

Στη Ν.Α. Ασία έχουμε ήδη το Γύρο της Μαλαισίας, ενώ και η Ταϋλάνδη είναι πολύ πιθανό - ίσως και από τη νέα σεζόν - να προστεθεί στο Ημερολόγιο. Παράλληλα έχει επιβεβαιωθεί και η Αυστρία για τη νέα χρονιά.

 

Με δεδομένο λοιπόν ότι ο Ezpeleta έχει δηλώσει ότι δεν θα υπάρχουν πάνω από 20 αγώνες ανά σεζόν, αν τελικά επιβεβαιωθούν και η Ταϋλάνδη με την Ινδονησία, τότε αναγκαστικά μια από τις υπάρχουσες πίστες θα χάσει τη θέση της.

Επόμενο άρθρο »

ΠΠΤ: Βάθρο και 1η θέση στη βαθμολογία

« Προηγούμενο άρθρο

Smith-Espargaro στη Suzuka!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα