• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
«Στροφή» για τον Sykes!
Σ/Κ των ρεκόρ για τον Βρετανό
Νέα 26/05/2015 - 12:54

Έχοντας κάνει «... στροφή» σε σχέση με το ξεκίνημά του τη φετινή σεζόν, ο Tom Sykes δηλώνει ότι ανυπομονεί για τη συνέχεια του Πρωταθλήματος!

 

Ο αναβάτης της Kawasaki πέτυχε ακόμα ένα διπλό στο Donington Park, το τρίτο του από το 2013 κι έπειτα, με τον υπερήφανο Sykes να έχει την πεποίθηση ότι αυτό θα αποτελέσει σημείο αναφοράς για το υπόλοιπο της σεζόν.

 

«Ήταν ένα τέλειο Σ/Κ. Έπρεπε να σκάψουμε λίγο πιο βαθιά, αλλά σε γενικές γραμμές είμαι πολύ χαρούμενος. Κάναμε στροφή σε σχέση με τους προηγούμενους Γύρους», σχολίασε ο Βρετανός.

 

«Η διαφορά ανάμεσα στην Imola κι εδώ ήταν ελάχιστη, μόνο που στην Imola ο Jonathan είναι πάντα δυνατός. Κάναμε καταπληκτική δουλειά. Ήμασταν πρώτοι και στις κατατακτήριες κι αυτό είναι φανταστικό».

 

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος που επιτέλους κάναμε αυτή τη στροφή και πλέον μπορούμε να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι για το υπόλοιπο της σεζόν. Η μοτοσυκλέτα δουλεύει πλέον και σε διάρκεια αγώνα. Δεν είναι ακόμα τέλεια, αλλά θα συνεχίσουμε τη δουλειά».

 

Ήταν ένα Σ/Κ των ρεκόρ για τον Sykes, καθώς με τις δυο του νίκες έφτασε τον Carl Fogarty στις έξι συνολικά στο Donington Park, ενώ με την Superpole που πήρε το Σάββατο, ισοβαθμεί πλέον στις 26 μαζί με τον Troy Bayliss στη σχετική λίστα!

Επόμενο άρθρο »

Donington: Paddock girls

« Προηγούμενο άρθρο

MotoGP: Και τώρα το Mugello!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα