• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Βελτιώθηκα, αλλά δεν ήταν αρκετό
Αύριο θα είναι δύσκολος ο αγώνας
Νέα 30/05/2015 - 21:34

Ο Valentino Rossi σημείωσε τον όγδοο καλύτερο χρόνο σήμερα το μεσημέρι στις κατατακτήριες δοκιμές του Mugello και θα ξεκινήσει από την τρίτη σειρά τον αυριανό αγώνα.

 

Ο Ιταλός ήθελε όσο τίποτα να μπορέσει να πάρει μια pole position μπροστά στους συμπατριώτες του, ωστόσο το πάρα πολύ υψηλό επίπεδο του φετινού Πρωταθλήματος δεν του επέτρεψε για κάτι καλύτερο.

 

Ο Vale άφησε τους πρώτους να μπουν στην πίστα, προτού βγει και αυτός φορώντας το κράνος με τα νέα χρώματα ειδικά γι’ αυτόν τον αγώνα. Ο Ιταλός, στο δεύτερο γύρο του, έκανε 1:47.187 και ανέβηκε στην πέμπτη θέση.

 

Επέστρεψε γρήγορα στα pits για να φορέσει ένα φρέσκο πίσω ελαστικό και σύντομα έκανε το 1:46.976 που του έδινε προσωρινά μια θέση στη δεύτερη σειρά του σχηματισμού εκκίνησης.

 

Με τους υπόλοιπους να ανεβάζουν ρυθμούς, ο Vale έπεσε στην ένατη θέση αλλά γρήγορα απάντησε μ’ ένα 1:46.923 για να κερδίσει μια θέση, όντας τέσσερα δέκατα πίσω από τον Iannone.

 

«Όπως και στους προηγούμενους Γύρους εδώ στο Mugello, το επίπεδο όλων και οι χρόνοι είναι πολύ γρήγοροι σε σχέση με την προηγούμενη σεζόν», ξεκίνησε να λέει ο εννέα φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής.

 

«Ο Marquez έκανε το χρόνο της περσινής pole και ήταν μόλις στην 13η θέση! Εγώ βελτιώθηκα αρκετά και ο χρόνος μου δεν ήταν κακός, αλλά δεν ήταν και αρκετός. Φαίνεται ότι το πιο μαλακό δούλεψε καλά και οι ανταγωνιστές μας που μπορούσαν να το φορέσουν ήταν πολύ δυνατοί».

 

«Όλοι οι κορυφαίοι αναβάτες κατάφεραν να βελτιώσουν τους χρόνους τους κι έτσι - αν εξαιρέσουμε τη θέση μου στην τρίτη σειρά που δεν είναι φανταστική - είμαι ικανοποιημένος».

 

«Δουλέψαμε καλά και βελτίωσα την αίσθησή μου και το ρυθμό μου. Θα είναι ένας πολύ δύσκολος αγώνας και θα δούμε τι θα γίνει αύριο».

Επόμενο άρθρο »

Σε πελάγη ευτυχίας ο Iannone!

« Προηγούμενο άρθρο

Marquez: Αύριο θα υποφέρουμε πολύ

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα