• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Σε πελάγη ευτυχίας ο Iannone!
Αύριο θα είναι δύσκολα, αλλά δεν θα τα παρατήσω!
Νέα 30/05/2015 - 22:16

Καταπληκτική ήταν η απόδοση του Andrea Iannone σήμερα στην πίστα του Mugello, μια εμφάνιση που θα τη θυμάται για πάρα πολλά χρόνια, καθώς κατάφερε να πάρει την πρώτη pole position της καριέρας του στη μεγάλη κατηγορία!

 

Το επίτευγμα αυτό αποκτά άλλη σημασία, μιας κι έγινε μέσα στην πατρίδα του την Ιταλία και με μια Ιταλική μοτοσυκλέτα, την GP15, που έχει αποδειχθεί εξαιρετική από την πρώτη στιγμή που πάτησε... ρόδα στις πίστες του Παγκοσμίου!

 

Παρά τον τραυματισμένο του ώμο και την πρόσφατη αποκάλυψη ότι έχει κι ένα μικρό κάταγμα, ο Iannone έκανε έναν τρομερό γύρο στις ΚΑΤ2 το μεσημέρι και αύριο θα ξεκινήσει από την πρώτη θέση τον αγώνα.

 

Ο ίδιος πάντως, γνωρίζει ότι θα έχει δύσκολο έργο αύριο, καθώς ο πονεμένος ώμος του και το γεγονός ότι δεν είναι 100% έτοιμος από πλευράς φυσικής κατάστασης, είναι οι παράγοντες που θα παίξουν το ρόλο τους καθώς θα παλεύει με τον ομόσταυλό του, τις Honda και τις εργοστασιακές Yamaha.

 

«Είμαι πολύ χαρούμενος για σήμερα! Προφανώς και με την κατάστασή μου ένα τέτοιο αποτέλεσμα δεν ήταν εύκολο να το φανταστεί κανείς, στο τέλος όμως τα καταφέραμε, κάναμε καλή δουλειά και βελτιωθήκαμε».

 

«Για μένα αυτή η pole έχει ιδιαίτερη σημασία, διότι χτες δεν μπορούσα να καταλάβω αν σημειώναμε πρόοδο με τη μοτοσυκλέτα ή όχι. Σήμερα πάντως βελτιωθήκαμε πάρα πολύ και είμαστε εξαιρετικά χαρούμενοι».

 

«Η ομάδα μου έκανε καταπληκτική δουλειά και η GP15 δούλεψε καλά και κατάφερα να κάνω νέο απόλυτο χρόνο στην πίστα και νέο ρεκόρ τελικής (σ.σ. 350,8χλμ/ώρα στις ΕΔ4)».

 

«Το μόνο μου πρόβλημα είναι η κατάσταση του ώμου μου, διότι θα χρειαστεί ακόμα χρόνος για να επιστρέψω και πάλι στο 100%. Αύριο ο αγώνας θα είναι δύσκολος, αλλά δεν θα τα παρατήσω!» τόνισε ο Iannone, ο οποίος έγινε ο πρώτος αναβάτης της Ducati που παίρνει την pole στο Mugello, μετά το 2007 και τον Casey Stoner.

Επόμενο άρθρο »

Pedrosa: Σήμερα ήταν καλύτερα

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Βελτιώθηκα, αλλά δεν ήταν αρκετό

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα