• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo: Πρέπει να είμαστε υπερήφανοι!
Σήμερα ήταν μια καταπληκτική ημέρα για εμάς
Νέα 30/05/2015 - 23:08

Μετά τον εξαιρετικό του ρυθμό στις ΕΔ3 νωρίτερα το πρωί, ο Jorge Lorenzo συνέχισε πολύ δυνατά και στις κατατακτήριες, όπου και κατάφερε να πάρει την δεύτερη θέση.

 

Ο Ισπανός ήταν ο τελευταίος που βγήκε από την πίστα για τα 15 λεπτά των ΚΑΤ2, θέλοντας να έχει καθαρή πίστα μπροστά του.

 

Αμέσως έδειξε τις διαθέσεις του και με έναν πολύ καλό χρόνο στο 1:46.808 πήρε την προσωρινή pole και γύριζε στο γκαράζ της ομάδας του για να φορέσει ένα φρέσκο πίσω ελαστικό.

 

Έξι λεπτά πριν το τέλος και η μάχη με το χρονόμετρο είχε ανάψει! Ο Lorenzo πίεζε δυνατά και κατάφερε να βελτιωθεί για μερικά χιλιοστά, τα οποία όμως δεν ήταν αρκετά και υποχώρησε στην τρίτη θέση.

 

Ωστόσο ο Lorenzo φύλαγε το καλύτερο για το τέλος κι έκανε έναν φοβερό γύρο στο 1:46.584 για να μείνει μόλις 95 χιλιοστά πίσω από τον Andrea Iannone και την GP15, η οποία όμως έκανε το χρόνο με το πιο μαλακό πίσω ελαστικό.

 

«Πρέπει να είμαστε υπερήφανοι για τη σημερινή μας απόδοση, διότι βελτιώσαμε τη μοτοσυκλέτα μας που ήταν και ο στόχος μας για σήμερα», τόνισε ο τέσσερεις φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής.

 

«Έπρεπε να βελτιώσουμε το ρυθμό μας κατά μισό δευτερόλεπτο και μπορεί να μην το πετύχαμε, ωστόσο τον ρίξαμε για τρία δέκατα. Σήμερα ήταν μια καταπληκτική ημέρα για εμάς».

 

«Δεν μπορέσαμε να πάρουμε την pole, αλλά και η δεύτερη θέση είναι πολύ καλή. Οι ρυθμίσεις μας είναι πολύ καλές. Μπορεί να χάνουμε λίγο σε τελική στην ευθεία, αλλά σε όλα τα άλλα σημεία είμαστε καλοί».

Επόμενο άρθρο »

Μugello Ζέσταμα: Το πάνω χέρι ο Lorenzo!

« Προηγούμενο άρθρο

Pedrosa: Σήμερα ήταν καλύτερα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα