• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Μugello Ζέσταμα: Το πάνω χέρι ο Lorenzo!
Έπεσαν οι Dovizioso και Crutchlow
Νέα 31/05/2015 - 11:26

Ο Jorge Lorenzo έδειξε σήμερα το πρωί ότι εξακολουθεί να είναι ο αναβάτης που θα κυνηγήσουν να κερδίσουν στον αγώνα οι υπόλοιποι, γράφοντας όχι μόνο τον καλύτερο χρόνο στο ζέσταμα, αλλά και τους περισσότερους γύρους στο 1:47.

 

Πάντως για μια ακόμη φορά το επίπεδο στην πίστα του Mugello αποδεικνύεται εξαιρετικά υψηλό, με αρκετούς αναβάτες να δείχνουν σήμερα το πρωί σε εξαιρετική κατάσταση!

 

Δεύτερος ο Iannone που έκανε κι αυτός αρκετούς γύρους στο 1:47, αλλά το μεγάλο ερωτηματικό για τον Ιταλό είναι αν θα καταφέρει να βγάλει όλο τον αγώνα με τον τραυματισμένο του ώμου.

 

Από εκεί και πέρα τρίτος ήταν ο Dani Pedrosa, με τον Valentino Rossi να ακολουθεί μπροστά από έναν εντυπωσιακό - όπως και στο Le Mans στο πρωινό ζέσταμα - Bradley Smith! Ο Βρετανός έκανε έξι γύρους στο 1:47, όσους ακριβώς και ο Lorenzo!

 

Δεν απέφυγαν τα λάθη οι Andrea Dovizioso και Cal Crutchlow. Ο πρώτος χαιρετούσε τους φίλους της Ducati και μερικά δευτερόλεπτα αργότερα - χωρίς να πιέζει - το κρύο μπροστινό ελαστικό τον πρόδωσε και έπεσε στην άσφαλτο.

 

Τον Ιταλό, που θα ξεκινήσει από την πρώτη σειρά τον αγώνα, μιμήθηκε αρκετά λεπτά αργότερα ο Cal Crutchlow, ο οποίος έπεσε και αυτός από μπροστινό.

Επόμενο άρθρο »

Mugello: Επιτέλους νίκη για Rabat!

« Προηγούμενο άρθρο

Lorenzo: Πρέπει να είμαστε υπερήφανοι!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα