• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo: Αυτή μπορεί να είναι η χρονιά μας!
Τρίτη συνεχόμενη νίκη για τον Ισπανό άσο
Νέα 31/05/2015 - 18:52

 

Μετά την τρίτη - και πάλι με εμφατικό τρόπο - φετινή του νίκη, ο ανεβασμένος ψυχολογικά Jorge Lorenzo πιστεύει ότι φέτος μπορεί να είναι η χρονιά που θα καταφέρει να πάρει τον τρίτο του Παγκόσμιο Τίτλο στη μεγάλη κατηγορία!
 

Ο Ισπανός είναι σε φανταστική κατάσταση κι έχει κερδίσει τους τρεις τελευταίους αγώνες περνώντας στην πρώτη θέση από τον πρώτο γύρο και χωρίς να την χάσει μέχρι το πέσιμο της καρώ σημαίας!

 

Έτσι, ο Lorenzo έχει καταφέρει να πάρει 75 βαθμούς και να μειώσει τη διαφορά του από τον Valentino Rossi στους μόλις 6, με τον επόμενο Γύρο να διεξάγεται μέσα στην πατρίδα του, την Ισπανία!

 

«Το Σάββατο σκεφτόμουν ότι αυτή μπορεί να είναι η χρονιά μου, αλλά και πάλι είναι πολύ νωρίς να πούμε κάτι τέτοιο καθώς το Πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα. Σίγουρα θα ανέβουν και οι άλλοι, αλλά πέντε νίκες σε έξι αγώνες για την Yamaha... αυτό κάτι σημαίνει για τη μοτοσυκλέτα μας».

 

«Σήμερα το μεσημέρι η κατάσταση άλλαξε. Κάτι είχε αλλάξει στην πίστα και δεν μπορούσαμε να διατηρήσουμε ρυθμό στο 1:47,5 κι έπρεπε να πέσουμε στο ψηλό 1:47 κι ευτυχώς για εμένα οι άλλοι ήταν στο 1:48», πρόσθεσε.

 

«Αυτός ήταν ο ρυθμός μου και μπόρεσα να τους αφήσω πίσω τους άλλους πιο εύκολα απ’ ότι περίμενα και μάλιστα σε μερικούς γύρους 6 ή 7 δέκατα. Όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο, ξέρεις ότι είναι η ημέρα σου και ότι πρέπει να το εκμεταλλευτείς».

 

«Η εκκίνησή μου δεν ήταν καλή κι έχασα τη θέση μου από τον Dovi, όμως στην πρώτη στροφή άνοιξα λίγο τη γραμμή μου και κρατώντας μεγάλη ταχύτητα στη στροφή, κατάφερα να τον περάσω από την εξωτερική».

 

«Ήξερα ότι ενδεχομένως ο Iannone ήταν πιο δυνατός σήμερα από τον Dovizioso, μετά το τέλος του πρωινού warm up κι έτσι άρπαξα την ευκαιρία να περάσω τον Dovizioso και να τον βάλω ανάμεσα σ’ εμένα και τον Iannone».

 

Παρά τις εκπληκτικές του εμφανίσεις στους τρεις τελευταίους Γύρους του Πρωταθλήματος, ο Jorge Lorenzo παραμένει προσγειωμένος για τη συνέχεια.

 

«Ο Valentino κάνει καταπληκτική σεζόν και είναι πάντα στο βάθρο κι ευτυχώς για εμένα σήμερα ο Iannone έμεινε μπροστά του κι έτσι πήρα τέσσερεις περισσότερους βαθμούς».

 

«Είναι δύσκολο να ανακάμψω από τον Valentino, παρά τις τρεις συνεχόμενες νίκες, αλλά είναι καλύτερα να είσαι πίσω 6 βαθμούς απ’ ότι 29».

 

«Τα πάντα όμως μπορούν να συμβούν στο Montmelo και να χάσω βαθμούς. Μπορεί να είμαι πίσω από τον Valentino, τις Ducati ή τον Marquez. Συνεχίζουμε τη δουλειά και αυτή μπορεί να είναι η χρονιά μας και πρέπει να το εκμεταλλευτούμε».

Επόμενο άρθρο »

Rossi: Ο ρυθμός του Lorenzo;

« Προηγούμενο άρθρο

Mugello: Lorenzo ο κατακτητής!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα