• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Ο ρυθμός του Lorenzo;
Πολύ άσχημα νέα για εμένα!
Νέα 31/05/2015 - 18:53

Ο Valentino Rossi κατάφερε να πάρει το έκτο συνεχόμενο φετινό του βάθρο, ωστόσο είδε και πάλι - για τρίτο συνεχόμενο αγώνα - τη διαφορά του από τον Jorge Lorenzo στη βαθμολογία να μειώνεται.

 

Ο Ιταλός αντιμετώπιζε αρκετά προβλήματα όλο το Σ/Κ στην πίστα του Mugello και δεν ήταν στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, όπως άλλωστε παραδέχτηκε και ο ίδιος στις δηλώσεις του.

 

Ξεκινώντας από την όγδοη θέση πάντως, ο Vale έδειξε και πάλι ότι στον αγώνα μεταμορφώνεται και ο ρυθμός του ήταν πολύ δυνατός, για να καταφέρει στο τέλος - σε συνδυασμό με κάποια λάθη των αντιπάλων του - να πάρει την τρίτη θέση.

 

«Το βάθρο δεν είναι άσχημο, όμως θέλαμε να παλέψουμε με τον Jorge αλλά αυτό δεν ήταν εφικτό σήμερα. Το καλό είναι ότι η μοτοσυκλέτα μας δουλεύει καλά. Στους πρώτους αγώνες ήμουν πολύ δυνατός».

 

«Όμως τώρα ο ρυθμός του Lorenzo είναι εκπληκτικός και είναι ο μόνος που μπορεί να πάρει το μέγιστο και το 100% από τη μοτοσυκλέτα. Μείωσε τη μεταξύ μας διαφορά με αυτές τις τρεις νίκες και τώρα είμαστε πολύ κοντά».

 

«Τα καλά νέα είναι ότι η μοτοσυκλέτα μας έχει διαφορά από τους υπόλοιπους και ότι ο σημερινός αγώνας του Marquez ήταν πολύ κακός. Τα κακά νέα είναι ότι o Jorge είναι πολύ γρήγορος κι έτσι για να είμαι κοντά του πρέπει να είμαι πιο γρήγορος και πιο ανταγωνιστικός».

 

Ο Vale για μια ακόμη φορά δεν τα πήγε καλά στις κατατακτήριες κι έχασε το στόχο του που ήταν να ξεκινούσε σε μια από τις δυο πρώτες σειρές του σχηματισμού εκκίνησης. Στη συνέχεια, ήρθε και το λάθος στην έναρξη του αγώνα, που τον έριξε στην 11η θέση.

 

«Στην πραγματικότητα δεν ήμουν δυνατός όλο το Σ/Κ εδώ. Δεν ήμουν αρκετά γρήγορος. Δυσκολευόμασταν και ψάχναμε λύσεις αλλά δυστυχώς, με εξαίρεση μερικούς γύρους, ποτέ δεν ήμουν σε κορυφαίο ρυθμό».

 

«Στον αγώνα προσπαθήσαμε να αλλάξουμε κάτι, ειδικά εκεί που πονάγαμε στις πολλές εναλλαγές κατεύθυνσης, αλλά δεν μας βγήκε. Ειδικά στην εκκίνηση, δυσκολεύτηκα πολύ με το μπροστινό ελαστικό και το γεμάτο ντεπόζιτο».

 

«Έμεινα πολύ πίσω, δεν ξέρω καν τη θέση που ήμουν, προσπάθησα όμως να μείνω συγκεντρωμένος και να πιέζω, όχι όμως και πάρα πολύ καθώς το μπροστινό δεν μου ενέπνεε εμπιστοσύνη».

 

«Γύρο με το γύρο βελτιωνόταν η κατάσταση και όταν είδα το γκρουπ πίσω από τον Jorge, σκέφτηκα ότι το βάθρο δεν ήταν εφικτό σήμερα. Μετά όμως κατάλαβα ότι δυσκολευόντουσαν. Όλοι είχαμε δυσκολίες γιατί οι συνθήκες ήταν περίεργες και είχαμε θέμα με το μπροστινό».

 

«Προσπάθησα να ανακάμψω και πέρασα τον Cal και μετά τους Dovi και Pedrosa. Πίεσα πολύ κι έκανα μερικούς καλούς γύρους και κέρδισα σε σχέση με τον ανταγωνισμό, όμως κατάλαβα ότι δεν θα έφτανα τον Iannone».

 

«Μέχρι εκεί ήταν οι δυνατότητές μου για σήμερα και το να είμαι στο βάθρο, εδώ στο Mugello, είναι κάτι το φανταστικό».

Επόμενο άρθρο »

Πέρα απ’ το όριο ο Marquez!

« Προηγούμενο άρθρο

Lorenzo: Αυτή μπορεί να είναι η χρονιά μας!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα