• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Πέρα απ’ το όριο ο Marquez!
Όταν πας έτσι, είναι εύκολο να χάσεις το μπροστινό
Νέα 31/05/2015 - 23:30

Ο Marc Marquez έκανε μια φανταστική εκκίνηση στο σημερινό αγώνα, πετυχαίνοντας το στόχο του που ήταν να περάσει όσους περισσότερους μπορούσε, έχοντας ξεκινήσει από την 13η θέση.

 

Όμως αυτή του η εξαιρετική εκκίνηση δεν συνοδεύτηκε μ’ ένα ανάλογο αποτέλεσμα, με τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή να χάνει το μπροστινό της Honda του και να πέφτει ενώ πάλευε για μια θέση στο βάθρο.

 

Ήταν ο 18ος γύρος από τους 23 συνολικά που διήρκεσε ο αγώνας κι ένα ακόμα λάθος από τον 22χρονο άσο, που πλέον έχει πολύ δύσκολο έργο για να υπερασπιστεί τον περσινό του Τίτλο.

 

«Κάναμε την πιο δύσκολη δουλειά, στους πρώτους γύρους, αλλά στο δεύτερο μισό του αγώνα είχαμε πολλά προβλήματα. Ήμουν πέρα απ’ το όριο σε κάθε στροφή και στο τέλος έπεσα. Αλλά οκ, το πιο σημαντικό είναι ότι προσπαθήσαμε».

 

«Σήμερα το καλό ήταν η αίσθηση που είχαμε από το μπροστινό. Είχα εμπιστοσύνη και οδηγούσα μόνο με το μπροστινό ελαστικό. Το θέμα ήταν ότι όταν έπεσε η απόδοση του πίσω, στον 7ο ή 8ο γύρο, είχα τα ίδια προβλήματα».

 

«Δηλαδή πολύ γλίστρημα στις εισόδους των στροφών, καμία υποστήριξη από το πίσω ελαστικό και μετά οδηγούσα μόνο με το μπροστινό ελαστικό! Όταν οδηγάς έτσι για 20 γύρους, είναι εύκολο να χάσει το μπροστινό μια φορά».

 

Ήταν η δεύτερη πτώση του Marquez σε αγώνα φέτος, μετά τη μάχη και την επαφή με τον Vale στην Αργεντινή, που τον οδήγησε σε πτώση και πλέον υπολείπεται σχεδόν δυο νίκες από τον Vale στο βαθμολογικό πίνακα (49β).

Επόμενο άρθρο »

Mugello Moto3: Έγραψε ιστορία ο Oliveira!

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Ο ρυθμός του Lorenzo;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα