• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Pedrosa: Απρόβλεπτη η Honda!
Διαφορετική συμπεριφορά από γύρο σε γύρο!
Νέα 02/06/2015 - 09:50

Στο δεύτερο αγώνα του μετά την επέμβαση που έκανε στο δεξί του χέρι για arm-pump, ο Dani Pedrosa έδωσε μάχη για μια θέση στο βάθρο.

 

Τουλάχιστον στα πρώτα στάδια του αγώνα στο Mugello, καθώς όσο αυτός συνεχιζόταν ο Ισπανός δυσκολευόταν να ακολουθήσει το ρυθμό των Iannone και Rossi.

 

«Δεν ξεκίνησα καλά κι έχασα μερικές θέσεις, αλλά στη συνέχεια έδωσα μάχες και προσπάθησα να μείνω στο δεύτερο γκρουπ. Ο Jorge είχε ξεφύγει, αλλά εγώ έδινα τη μάχη μου εκεί».

 

«Έβλεπα ότι η Ducati και η Yamaha παραμένουν δυνατές στο τέλος. Ήταν όμως και για εμάς μια θετική ημέρα, με αναλύσεις από τον αγώνα και μερικές ιδέες».

 

Ο Marquez θέλει καλύτερη πρόσφυση στο πίσω μέρος για καλύτερα αποτελέσματα τόσο στα φρένα, όσο και στην επιτάχυνση, ενώ ο Pedrosa θεωρεί ότι μέρος του προβλήματος είναι ο απρόβλεπτος χαρακτήρας της Honda σε κάθε γύρο!

 

«Είναι κάπως δύσκολο να φρενάρεις το ίδιο, να κρατήσεις την ίδια ταχύτητα στη στροφή και να μπεις το ίδιο δυνατά και αυτό διότι στον ένα γύρο μπορεί να έχεις περισσότερο σπινάρισμα από τον προηγούμενο».

 

«Έτσι πρέπει να βελτιωθούμε εκεί και να κάνουμε πιο προβλέψιμη την οδήγηση, κάτι που θα μας δώσει και περισσότερη αυτοπεποίθηση. Στον αγώνα είδα ότι σπινάρει ο πίσω τροχός περισσότερο απ’ ότι στους αντιπάλους μας».

 

«Επίσης, όταν με πέρασε ο Valentino, κατάλαβα ότι πρέπει να βελτιωθούμε και στις γρήγορες στροφές. Έχουμε βέβαια κάποια πλεονεκτήματα κι έτσι πρέπει να βρούμε μια ισορροπία και να μπορέσουμε να κάνουμε το επόμενο βήμα».

 

Σ’ αυτό το Γύρο ο Dani Pedrosa πήρε κι αυτός το καινούργιο ψαλίδι της Honda, για πρώτη φορά.

 

«Όλες οι άλλες Honda το έχουν για έναν ή δυο αγώνες. Εγώ δεν είχα εμπειρία, αλλά αποφάσισα να το δοκιμάσω, να δω πως είναι τα πράγματα με το καινούργιο και να αποφασίσω για τους επόμενους αγώνες».

Επόμενο άρθρο »

Έμειναν οι εργοστασιακοί στο Mugello

« Προηγούμενο άρθρο

Η πτώση του Rossi στο Mugello

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα