• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi-Lorenzo: Μην ξεγράφετε τον Marquez!
«Άλλωστε εδώ μιλάμε για τον Marquez και την Honda»
Νέα 02/06/2015 - 10:34

Παρά το ότι βρίσκεται 49 βαθμούς πίσω από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και με τη ψυχολογία του στο ναδίρ μετά τα συνεχόμενα λάθη στο Mugello, οι Rossi και Lorenzo προειδοποιούν ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει με τον Marquez!

 

Το δίδυμο της Movistar Yamaha παρουσιάστηκε πεπεισμένο ότι παρά τις ατυχίες και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο 22χρονος άσος, έχει τη δυνατότητα να επιστρέψει δριμύτερος στα 2/3 του Πρωταθλήματος που απομένουν για το τέλος.

 

«Η κατάσταση με τον Marquez είναι απίστευτη. Κανείς δεν το περίμενε! Μετά από έξι αγώνες είναι στην πέμπτη θέση και αυτό είναι μεγάλη έκπληξη για όλους. Όπως όμως λέει και ο Jorge: εδώ μιλάμε για τον Marquez και την Honda».

 

«Τώρα έχουν προβλήματα, αλλά είναι σε θέση να επανέλθουν δυνατοί πολύ-πολύ γρήγορα και μέσα σε μια εβδομάδα να είναι και πάλι δυνατοί. Έτσι, τίποτα δεν έχει τελειώσει. Σίγουρα», σχολίασε ο Valentino Rossi.

 

Από την πλευρά του, ο Jorge Lorenzo - που πήρε την τρίτη συνεχόμενη νίκη του φέτος - συμμερίζεται απόλυτα τις απόψεις του Vale.

 

«Τίποτα δεν έχει τελειώσει. Πολλοί Πρωταθλητές ξαναστέφθηκαν Πρωταθλητές καλύπτοντας περισσότερους βαθμούς απ’ ότι είναι πίσω τώρα ο Marquez και πρέπει να καταλάβουμε ότι αυτός ήταν μόλις ο 6ος αγώνας κι έχουμε άλλους 12».

 

«Τα πάντα μπορούν να συμβούν. Μπορεί να χάσουμε κινητήρες, να κάνουμε λάθη και ο Marc να πάρει νίκες στη σειρά, όπως εγώ τώρα. Στον αγώνα κάλυψε τις θέσεις που έχασε στις κατατακτήριες σ’ ένα ή δυο γύρους, αλλά ευτυχώς για εμάς μετά έπεσε».

Επόμενο άρθρο »

Dovi: Άσχημη μέρα από την αρχή!

« Προηγούμενο άρθρο

Έμειναν οι εργοστασιακοί στο Mugello

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα