• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Portimao ΕΔ1: Πρώτη θέση για Rea
Χάρη στον τελευταίο του γύρο
Νέα 05/06/2015 - 15:15

Ένας τελευταίος πολύ γρήγορος γύρος χάρισε στον Jonathan Rea την πρώτη θέση στις ΕΔ1, αφήνοντας μάλιστα εφτά ολόκληρα δέκατα πίσω του τον δεύτερο Davide Giugliano!

 

Για το μεγαλύτερο διάστημα των πρώτων δοκιμών ο Rea ήταν πίσω από τις Ducati των Giugliano και Davies, ωστόσο στο τέλος το 1:43.514 του χάρισε την πρώτη θέση, όντας ο μόνος κάτω από το 1:44.

 

Οι Ducati έχουνε κάποιες αναβαθμίσεις και πριν την έναρξη του Γύρου ο Giugliano έλεγε ότι περιμένει καλύτερα αποτελέσματα αρχής γενομένης από το Σ/Κ στην Πορτογαλία.

 

Οι δυο Panigale ξεκίνησαν με μια δεύτερη και μια τέταρτη θέση, με τον Alex Lowes - ο οποίος στην αρχή δυσκολεύτηκε να μπει στη δεκάδα - να βελτιώνεται και να μπαίνει ανάμεσά τους.

 

Επόμενος ήταν ο μεγάλος νικητής στο Donington, Tom Sykes, ο οποίος όμως έμεινε πάνω από ένα δευτ. πίσω από τον ομόσταυλό του.

 

Σημαντική η έκτη θέση για τον Ayrton Badovini και την BMW του, αφήνοντας πίσω του τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή Sylvain Guintoli, ο οποίος από 3ος στην αρχή των ΕΔ1, έπεσε στην έβδομη θέση.

 

Καλή ήταν η 8η θέση για τον Torres, ενώ τελείως αντίθετα ήταν τα συναισθήματα για τον ομόσταυλό του, τον Leon Haslam, η Aprilia του οποίου είχε συνεχή προβλήματα καθ’ όλη τη διάρκεια του πρώτου 45λεπτου, με αποτέλεσμα να μην γράψει χρόνο.

 

Ο Matteo Baiocco ήταν ένατος, μια θέση μπροστά από τον David Salom που έκλεισε τη δεκάδα και δυο από τον Leon Camier που έκανε τον 11ο καλύτερο χρόνο στις ΕΔ1.

Επόμενο άρθρο »

Portimao ΕΔ2: Αντιστράφηκαν οι ρόλοι!

« Προηγούμενο άρθρο

Moto2 Catalunya: Αμφίβολος ο Rins

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα