• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Portimao ΕΔ2: Αντιστράφηκαν οι ρόλοι!
Πρώτος ο Giugliano, στη δεύτερη θέση ο Rea
Νέα 05/06/2015 - 15:16

Όπως και στις ΕΔ1, έτσι και στις δεύτερες ελεύθερες δοκιμές ο αναβάτης που πέτυχε τον καλύτερο χρόνο το έκανε στο τέλος, μόνο που αυτή τη φορά δεν ήταν ο Rea και η διαφορά με τον δεύτερο δεν ήταν εφτά δέκατα!

 

Ο Giugliano, ο οποίος είχε χάσει τους πρώτους τέσσερεις Γύρους της σεζόν λόγω τραυματισμού, έγραψε το 1:43,323 και πήρε την πρώτη θέση μόλις 58 χιλιοστά του δευτερολέπτου μπροστά από τον Rea.

 

Οι δυο τους, μαζί με τον μεγάλο νικητή του Donington, Tom Sykes, δείχνουν να έχουν βρει από το ξεκίνημα καλές ρυθμίσεις στη μοτοσυκλέτα τους κάνοντας πολλούς γύρους στο μεσαίο/χαμηλό 1:43 και αρκετούς στο χαμηλό 1:44.

 

Πίσω από τον Sykes, συναντούμε τον Chaz Davies ο οποίος κατέβασε το χρόνο του από τις ΕΔ1 περίπου εφτά δέκατα! Ο Βρετανός κατάφερε να αφήσει πίσω του τον εντυπωσιακό Badovini!

 

Ο Alex Lowes ήταν τρίτος στις ΕΔ1 κι έπεσε στην έκτη θέση μετά το τέλος της ημέρας, ωστόσο δεν θα πρέπει να είναι απογοητευμένος με το ξεκίνημά του.

 

Στην επόμενη θέση, οχτώ δέκατα από την κορυφή, βρίσκουμε τον Guintoli, με τον Haslam να αναπληρώνει το χαμένο χρόνο από τις ΕΔ1 και να ολοκληρώνει με τον 8ο καλύτερο χρόνο.

 

Οι Jordi Torres και Matteo Baiocco συμπλήρωσαν τη δεκάδα, οι αναβάτες της οποίας είχαν μεταξύ τους διαφορά κάτω από ένα δευτερόλεπτο!

Επόμενο άρθρο »

Portimao: Η pole στον Giugliano!

« Προηγούμενο άρθρο

Portimao ΕΔ1: Πρώτη θέση για Rea

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα