• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Όλοι στο ίδιο επίπεδο!
Και η Yamaha και η Honda και η Ducati!
Νέα 11/06/2015 - 10:26

Με εμπιστοσύνη στον εαυτό του έφτασε στην Catalunya ο Valentino Rossi για τον 7ο Γύρο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος MotoGP.

 

Ο Ιταλός θρύλος είναι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, ενώ αξιοσημείωτη είναι και η φετινή του σταθερότητα καθώς δεν έχει τερματίσει σε κανέναν αγώνα - μέχρι στιγμής - εκτός βάθρου!

 

Πλησιάζοντας προς τα μέσα της σεζόν, ο Vale θεωρεί ότι το επίπεδο του ανταγωνισμού συνεχώς ανεβαίνει, με την Ducati να είναι γρήγορη σε όλες τις πίστες και την Honda να παραμένει υπολογίσιμη δύναμη παρά τα προβλήματα.

 

«Νομίζω ότι θα έχουμε ακόμα έναν καλό αγώνα στην Catalunya. Όλοι οι αγώνες φέτος είναι εξαιρετικοί», σχολίασε ο Rossi. «Οι τρεις κατασκευαστές είναι στο ίδιο περίπου επίπεδο και σε κάθε αγώνα όλα είναι δυνατά».

 

«Η Βαρκελώνη είναι μια από τις αγαπημένες μου πίστες. Είναι πάντα δύσκολο να είσαι γρήγορος εδώ, όμως πέρυσι έκανα έναν από τους καλύτερούς μου αγώνες και φέτος είμαι σε καλή κατάσταση».

 

«Πρέπει να βελτιώσουμε μερικά πράγματα ακόμα. Πρέπει να βελτιωθούμε στο να βρούμε το κατάλληλο set-up για τη μοτοσυκλέτα και να είμαστε γρήγοροι ώστε να ξεκινάμε από καλύτερες θέσεις».

 

«Η M1 είναι πολύ καλή, έχουμε το 1-2 στη βαθμολογία και στους τελευταίους αγώνες ο Jorge έχει αποδείξει την ανταγωνιστικότητα της μοτοσυκλέτας. Είμαστε κοντά και θα δουλέψουμε σκληρά για ένα καλό Σ/Κ στην Βαρκελώνη».

Επόμενο άρθρο »

Επίσημο: Νέος κινητήρας για Suzuki

« Προηγούμενο άρθρο

Πως γίνεται η μετάδοση ενός GP;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα