• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Επίσημο: Νέος κινητήρας για Suzuki
Για τον εντός έδρα αγώνα των Espargaro-Vinales
Νέα 11/06/2015 - 14:44

Κάλλιο αργά παρά ποτέ! Οι πολυαναμενόμενες αναβαθμίσεις στον κινητήρα της GSX-RR θα έρθουν στο GP της Catalunya, για τον εντός έδρας αγώνα των Aleix Espargaro και Maverick Vinales.

 

Τα ζητήματα αξιοπιστίας στον κινητήρα έβαλαν σε δεύτερη μοίρα την αύξηση της ιπποδύναμης για το εργοστάσιο, ωστόσο πλέον έφτασε η ώρα να βελτιωθεί σ’ αυτόν τον τομέα και η GSX-RR που υστερεί αρκετά.

 

Το μεγάλο ερωτηματικό είναι το κατά πόσο θα επηρεαστεί το εξαιρετικό πλαίσιο της μοτοσυκλέτας από την παραπάνω δύναμη!

 

«Στην Βαρκελώνη θα έχουμε νέα εξαρτήματα και είμαι περίεργος να δω το πως θα βελτιωθεί η μοτοσυκλέτα», σχολίασε ο Aleix. «Είμαι σίγουρος ότι θα το διασκεδάσω εκεί».

 

Το ίδιο περίεργος παρουσιάστηκε στις δηλώσεις του και ο Maverick Vinales, ο οποίος στο Mugello πήρε το καλύτερό του αποτέλεσμα στη μεγάλη κατηγορία, ισοφαρίζοντας παράλληλα και το καλύτερο φετινό αποτέλεσμα της Suzuki που είχε ο ομόσταυλός του.

 

«Είναι μια γρήγορη πίστα και η μοτοσυκλέτα μας έχει αποδείξει ότι είναι πολύ καλή στην οδήγηση χάρη στο πλαίσιό της. Τώρα θα έχουμε βελτιώσεις και στον κινητήρα κι έτσι είμαι πολύ περίεργος».

 

«Ξέρω καλά ότι έχω πολλά να μάθω ακόμα. Τώρα δουλεύουμε πιο πολύ με τη διαχείριση των ελαστικών για να βελτιώσουμε το ρυθμό μας, αλλά και για να είμαστε πιο αποτελεσματικοί στις κατατακτήριες».

Επόμενο άρθρο »

Lorenzo: Δεν το περίμενα!

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Όλοι στο ίδιο επίπεδο!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα