• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo: Δεν το περίμενα!
Δεν πίστευα ποτέ ότι κάτι τέτοιο θα ήταν εφικτό
Νέα 11/06/2015 - 15:08

Ο Lorenzo βρίσκεται σε εκπληκτική κατάσταση το τελευταίο διάστημα και αν συνεχίσει σ’ αυτό το ρυθμό, τότε δεν αποκλείεται μετά το GP της Catalunya να έχει περάσει μπροστά στο βαθμολογικό πίνακα.

 

Στους τρεις τελευταίους αγώνες ο Lorenzo ήταν μπροστά σε κάθε έναν από τους 78 γύρους και κατάφερε να κερδίσει 23 βαθμούς από τον Rossi, δηλαδή 7,7β κατά μέσο όρο.

 

Μόνο ένας αναβάτης στο παρελθόν έχει καταφέρει να είναι πρώτος σε περισσότερους συνεχόμενους γύρους. Ήταν το 2007, ο Casey Stoner, ο οποίος το κατάφερε για 88, ένα ρεκόρ που μπορεί να καταρρίψει στην Βαρκελώνη ο Lorenzo.

 

«Τρεις συνεχόμενες νίκες είναι καλό αποτέλεσμα. Ποτέ δεν περίμενα ότι κάτι τέτοιο θα ήταν εφικτό, ειδικά μετά το περίεργο ξεκίνημα στο Πρωτάθλημα με τα προβλήματα και τις ατυχίες», τόνισε ο Ισπανός.

 

Ο Lorenzo ήταν τέταρτος την περσινή σεζόν στην Catalunya, αλλά έχει κερδίσει στη συγκεκριμένη πίστα το 2010, το 2012 και το 2013.

 

«Επόμενος σταθμός είναι η Βαρκελώνη και ξέρω πολύ καλά το Montmelo. Οδηγούσα για πολλά χρόνια εκεί και το νιώθω σαν το σπίτι μου. Η πίστα είναι ωραία και ταιριάζει στην Yamaha. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και θα παλέψω πάλι για το βάθρο».

 

Ο Jorge Lorenzo έχει κερδίσει τρεις συνεχόμενους αγώνες στην καριέρα του 4 φορές, αλλά ποτέ δεν έχει καταφέρει να κερδίσει τέσσερα συνεχόμενα Grand Prix.

Επόμενο άρθρο »

Vid: Ένας γύρος στο Mugello

« Προηγούμενο άρθρο

Επίσημο: Νέος κινητήρας για Suzuki

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα