• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Misano ΕΔ3: Συνεχίζονται οι εκπλήξεις!
Ο Torres στην 1η θέση, εκτός δεκάδας ο Sykes
Νέα 20/06/2015 - 15:29

Σήμερα το πρωί ήταν ο Jordi Torres αυτός που κατάφερε να φέρει τη μοτοσυκλέτα του στην 1η θέση, στις ΕΔ3 των SBK στην πίστα του Misano.

 

Στην περίοδο αυτή είχαμε τρεις Aprilia στην τετράδα και τον Torres να είναι ο μόνος που έπεσε κάτω από το 1:35, αφήνοντας τον δεύτερο 0,127δ πιο πίσω.

 

Οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ όμως, με τον Sykes να μην καταφέρνει να περάσει στους καλύτερους δέκα, κάτι που έκανε ο Alex Lowes στο τέλος και «πέταξε» εκτός τον συμπατριώτη του.

 

Ο Rea έσπασε την κυριαρχία των Aprilia στις πρώτες θέσεις, με τον Davies να είναι η καλύτερη Ducati στην πέμπτη θέση.

 

Λίγο πιο πίσω ο δοκιμαστής της Ducati Michele Pirro, ο οποίος κλήθηκε να αντικαταστήσει τον άτυχο Luca Scassa που έσπασε την κλείδα του το απόγευμα της Παρασκευής.

 

Θέση στη δεκάδα πήρε και ο Baiocco, όπως και ο Sylvain Guintoli, σε μια περίοδο που διακόπηκε εξαιτίας της πτώσης του Leon Camier στη δέκατη στροφή της πίστας, με την MV Agusta του να αφήνει λάδια.

 

Στην SP1, μαζί με τον Sykes, θα πάρουν μέρος και οι Badovini (12ος), Niccolo Canepa (13ος) και Michael Van der Mark (17ος), ο οποίος δεν έχει καταφέρει να βρει τις ρυθμίσεις για τις αργές στροφές της Ιταλικής πίστας.

Επόμενο άρθρο »

Misano Superpole: Ο Sykes την pole!

« Προηγούμενο άρθρο

Τα "Καρακωστάκια" στο Misano

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα