• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Misano Superpole: Ο Sykes την pole!
Ο πρώτος αναβάτης που το καταφέρνει από την SP1!
Νέα 20/06/2015 - 22:58

Τα πάνω κάτω έφερε ο Tom Sykes σήμερα στο Misano, με τον Βρετανό άσο της Kawasaki να γίνεται ο πρώτος αναβάτης στα SBK που καταφέρνει να πάρει την pole position, έχοντας πρώτα περάσει από την SP1!

 

Ο Sykes ήταν ασυγκράτητος και ο χρόνος του στο 1:32,214δ περίπου έξι δέκατα κάτω από το δικό του χρόνο που του είχε χαρίσει την pole και την περασμένη χρονιά στο Misano.

 

Μέχρι τα μισά περίπου της SP2 αυτός που ξεχώριζε - με τρομερό ρυθμό στον ένα γύρο με τα ελαστικά αγώνα - ήταν ο Leon Haslam.

 

Όταν όμως όλοι φόρεσαν το πιο μαλακό πίσω ελαστικό της Pirelli, ο Βρετανός της Aprilia δεν κατάφερε - κάνοντας και ο ίδιος πολλά λάθη - να επικρατήσει του συμπατριώτη του για δυο δέκατα.

 

Μετά από ένα αρκετά δύσκολο Σ/Κ, κατά τη διάρκεια του οποίου έχασε τις πρώτες ελεύθερες δοκιμές εξαιτίας πτώσης, ο Davide Giugliano ήταν πολύ χαρούμενος που κατάφερε να πάρει θέση στην πρώτη σειρά.

 

Ο Rea ήταν πολύ δυνατός στις ΕΔ4, αλλά στη συνέχεια έπρεπε να συμβιβαστεί με τη δεύτερη σειρά και την τέταρτη θέση. Ο Ιρλανδός προσπάθησε να σκαρφαλώσει στην πρώτη σειρά, αλλά ο τελευταίος του γύρος δεν ήταν αρκετός.

 

Σε μια περίοδο που οι έξι πρώτοι είχαν διαφορά μεταξύ τους κάτω από τέσσερα δέκατα, ο χρόνος και η συνολική παρουσία του Max Biaggi ήταν καταπληκτική!

 

Ο Ιταλός ήταν ένα δέκατο πάνω από το χρόνο του Sykes μέχρι και τα πρώτα τρία κομμάτια της πίστας, προτού χάσει ένα επιπλέον δέκατο στο τελευταίο.

 

Πίσω του ο Jordi Torres, με τον Alex Lowes να ανοίγει την τρίτη σειρά και να έχει δίπλα του στους αυριανούς αγώνες τους Ayrton Badovini και Sylvain Guintoli.

 

Απογοητευτική ήταν η παρουσία του Chaz Davies στην 11η θέση, με τον αντικαταστάτη του άτυχου Scassa - Michele Pirro - να παίρνει τη δέκατη θέση.

Επόμενο άρθρο »

Misano Αγώνας 1: Επίδειξη δύναμης ο Sykes

« Προηγούμενο άρθρο

Misano ΕΔ3: Συνεχίζονται οι εκπλήξεις!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα