• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Misano Αγώνας 2: Στην κορυφή ο Rea
Φόρεσε το σωστό ελαστικό και πήρε την 11η νίκη του
Νέα 21/06/2015 - 17:50

Από τη στιγμή που φόρεσε το μαλακό πίσω ελαστικό της Pirelli, ήταν δύσκολο να χάσει την πρώτη θέση ο εκπληκτικός φέτος Jonathan Rea!

 

Ο Ιρλανδός μόλις στο δεύτερο γύρο του σημείωσε νέο ρεκόρ πίστας και παρά το λάθος που έκανε στον 8ο γύρο, κατάφερε να ξεπεράσει τον Sykes στη συνέχεια και να πλησιάζει τον Giugliano.

 

Ο Ιταλός είχε μια διαφορά έως και 1,2δ αλλά δεν ήταν αρκετή για να κρατήσει μακριά τον Rea, ο οποίος τον πέρασε έξι γύρους πριν από το τέλος και πήρε την 11η φετινή του νίκη.

 

Αυτή την αφιέρωσε στον συμπατριώτη του Jamie Hamilton που τραυματίστηκε στο Senior TT πριν από μια εβδομάδα περίπου.

 

Ο Sykes ξεκίνησε δυνατά και πήρε το προβάδισμα, αλλά γρήγορα έγινε αντιληπτό ότι δεν είχε το ρυθμό να κρατηθεί μπροστά.

 

Ο Βρετανός της Kawasaki δεν κατάφερε να ανέβει στο βάθρο, εκεί που βρέθηκαν οι Giugliano και Haslam. Ο δεύτερος εργοστασιακός της Ducati, ο Davies, πήρε την τέταρτη θέση.

 

Πίσω από τον Sykes, ο Max Biaggi επικράτησε της μάχης για την 6η θέση, που δόθηκε ανάμεσα σε δυο Aprilia, με τον Torres να μένει έβδομος.

 

Όπως και στον πρώτο αγώνα, ο Biaggi αναγκάστηκε να σηκώσει τη μοτοσυκλέτα του στην τέταρτη στροφή, μετά από ένα επιθετικό πέρασμα του Rea στον πρώτο γύρο.

 

Μέσα σε διάστημα μερικών ωρών ο Pirro πήρε ακόμα ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα, με τον Guintoli να κερδίζει και πάλι για λίγο τον Van der Mark στη μάχη για την ένατη θέση.

 

Η έκτακτη συμμετοχή Markus Reiterberger κατάφερε να πάρει τους πρώτους του βαθμούς στο Πρωτάθλημα, τερματίζοντας στην 13η θέση.

Επόμενο άρθρο »

Suzuki: Οριστικοποιώντας τα ηλεκτρονικά

« Προηγούμενο άρθρο

Misano Αγώνας 1: Επίδειξη δύναμης ο Sykes

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα