• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Suzuki: Οριστικοποιώντας τα ηλεκτρονικά
Στο τεστ της Aragon, για τον καινούργιο κινητήρα
Νέα 22/06/2015 - 09:54

Η Suzuki ολοκλήρωσε δυο ημέρες δοκιμών στην Aragon, όπου οι Aleix Espargaro και Maverick Vinales «... οριστικοποίησαν τα ηλεκτρονικά» για τους νέους κινητήρες της GSX-RR που έκαναν το ντεμπούτο τους στην Catalunya.

 

Οι δυο αναβάτες δοκίμασαν κι ένα καινούργιο πλαίσιο και μερικά νέα set-up για τη διαχείριση της δύναμης, ενώ πήραν και πολύτιμα δεδομένα για το Grand Prix που θα διεξαχθεί εκεί τον Σεπτέμβριο.

 

«Το τεστ ήταν θετικό και μας έδωσε πολύτιμη πληροφόρηση», σχολίασε ο Davide Brivio.

 

«Μετά το ντεμπούτο των νέων κινητήρων, θέλαμε να οριστικοποιήσουμε τα ηλεκτρονικά και να βελτιώσουμε τη συμπεριφορά του πλαισίου και της ανάρτησης ώστε να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί».

 

«Το δίδυμο της ομάδας μας έκανε πολλή δουλειά αυτές τις δυο ημέρες και οι μηχανικοί μας πήραν αρκετή πληροφόρηση για επεξεργασία»

 

«Τα αποτελέσματα στην Catalunya, με το 1-2 στις κατατακτήριες και την 6η θέση του Vinales στον αγώνα, μας δίνουν κίνητρο για ακόμη πιο σκληρή δουλειά, βλέποντας να έρχονται τα θετικά αποτελέσματα».

 

«Βέβαια έχουμε ακόμα πολλά να κάνουμε για να πλησιάσουμε τις κορυφαίες ομάδες κι έτσι πρέπει να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που έχουμε για δοκιμές. Νομίζω ότι κάνουμε καλή δουλειά και τώρα περιμένουμε τον επόμενο Γύρο στο Assen».

Επόμενο άρθρο »

Smith: Η Suzuki έχει κάνει καλή δουλειά!

« Προηγούμενο άρθρο

Misano Αγώνας 2: Στην κορυφή ο Rea

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα