• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Smith: Η Suzuki έχει κάνει καλή δουλειά!
Ο Βρετανός αξιολογεί την GSX-RR
Νέα 22/06/2015 - 12:27

Η Suzuki ήταν αυτή που κέρδισε τα πρωτοσέλιδα το περασμένο Σάββατο, με τους αναβάτες της, τον Aleix Espargaro και τον Maverick Vinales να κάνουν το 1-2 στις κατατακτήριες.

 

Μπορεί την ημέρα του αγώνα τα πράγματα να μην ήταν εξίσου ρόδινα, ωστόσο υπήρχαν λόγοι για να είναι χαρούμενοι οι άνθρωποι της ομάδας.

 

Ο νέος κινητήρας που έκανε ντεμπούτο στην Catalunya έδωσε μια μικρή αύξηση στην τελική, αλλά το πιο σημαντικό ήταν ότι η μοτοσυκλέτα είχε καλύτερη απόδοση ισχύος στην άσφαλτο και βελτιωμένη επιτάχυνση.

 

Και όλα αυτά χωρίς να έχει χαθεί η καταπληκτική ευχέρεια της GSX-RR στις στροφές!

 

Ο Bradley Smith, ο οποίος είχε τον πρώτο χρόνο στο τεστ μετά τον αγώνα της Κυριακής στην Catalunya, μίλησε για τη μοτοσυκλέτα των αντιπάλων του.

 

«Στην ευθεία χάνουν μόνο στην έκτη ταχύτητα. Βγήκα από την στροφή περίπου όπως πάντα και δεν κατάφερα να περάσω τον Espargaro με το slipstream. Έχουν σίγουρα βελτιώσει τον κινητήρα και η πρόσφυσή τους στα πλαγιάσματα είναι πολύ καλή».

 

Καλύτερη και από αυτή της M1;

 

«Ναι σίγουρα! Μπαίνω στη στροφή λίγο πιο γρήγορα, αλλά “κάθομαι” στα μέσα λίγο περισσότερο. Το είχα δει από το Austin. Εκεί ο Espargaro με πέρναγε από την εσωτερική στις ανοιχτές δεξιές, που όλοι είμαστε πλαγιασμένοι στο μέγιστο».

 

«Μαζί με τα θετικά όμως έρχονται και τα αρνητικά και φαίνεται ότι σε μερικές στροφές δυσκολεύονταν στις εξόδους, όμως σε γενικές γραμμές έχουν κάνει καλή δουλειά».

 

«Στο κάτω-κάτω είναι καλό να βλέπεις έναν νέο κατασκευαστή να έρχεται και να είναι ανταγωνιστικός από την πρώτη του σεζόν. Θα ενθαρρύνει κι άλλους να έρθουν στο μέλλον».

 

Η KTM είναι προγραμματισμένο να μπει και αυτή στο MotoGP, αρχής γενομένης από το 2017.

Επόμενο άρθρο »

MotoGP: Ανανέωσε το Qatar

« Προηγούμενο άρθρο

Suzuki: Οριστικοποιώντας τα ηλεκτρονικά

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα