• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Assen Moto3 ΕΔ1: Ιλιγγιώδης Kent!
Με το καλημέρα φοβερό χρόνο ο Kent
Νέα 25/06/2015 - 11:15

Στο συννεφιασμένο Assen, χωρίς βροχή στις ΕΔ1 όμως, η θερμοκρασία ασφάλτου ανέβηκε στους 20 βαθμούς προς το τέλος και ήταν τότε που ο Danny Kent έκανε έναν καταπληκτικό χρόνο!

 

Ο Βρετανός πρωτοπόρος της βαθμολογίας κατάφερε να γράψει το 1:42,363 και να πάρει την πρώτη θέση, μόλις ένα δέκατο περίπου πάνω από τον απόλυτο χρόνο της πίστας (1:42,240 Jack Miller).

 

Οι αναβάτες είχαν καλό ρυθμό από το ξεκίνημα, δείχνοντας να συμμορφώνονται με τις επιταγές της Επιτροπής Αγώνων, που θα επιβάλλει πιο σκληρές τιμωρίες στους αργούς αναβάτες.

 

Αυτό που αλλάζει από το Assen και στη συνέχεια, είναι το γεγονός ότι θα είναι στην ευχέρεια της Επιτροπής να τιμωρεί αυτούς που - αδικαιολογήτως - δεν θα είναι στο 107% του ταχύτερού τους γύρου ανά πάσα στιγμή, σε όλες τις ελεύθερες και τις κατατακτήριες.

 

Ο δεύτερος σήμερα το πρωί - ο Romano Fenati - ήταν πάνω από έξι δέκατα πιο αργός από τον Kent, με τους δυο αναβάτες της Estrella Galicia (σε μια πίστα που δεν τη γνωρίζουν) να ακολουθούν στην 3η και 4η θέση.

 

Η διαφορά ανάμεσα στον Jorge Navarro και στον Fabio Quartararo ήταν μόλις στο ένα δέκατο, ενώ ο Efren Vazquez κλείνει την πεντάδα κυριαρχίας των Honda, με μόνη KTM αυτή του Fenati στη 2η θέση.

Επόμενο άρθρο »

Assen ΕΔ1: Κεφάτος ο Rossi!

« Προηγούμενο άρθρο

Vid: Συνέντευξη με Iannone

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα