• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Assen ΕΔ1: Κεφάτος ο Rossi!
Πήρε την 1η θέση, 4ος ο Lorenzo, έπεσε ο Marquez
Νέα 25/06/2015 - 13:10

Για πρώτη φορά φέτος, ο Valentino Rossi ξεκίνησε ένα αγωνιστικό Σ/Κ από την πρώτη θέση, κάνοντας τρεις πολύ γρήγορους γύρους στο τέλος (κάτω από το ρεκόρ πίστας) για να αφήσει πίσω του το δίδυμο της Repsol Honda.

 

Ο ένας από αυτούς, ο Dani Pedrosa, ήταν για αρκετή ώρα στην κορυφή μέχρι που ο Vale - με το καινούργιο πλαίσιο στην Μ1 του - έκανε τα δυνατά του περάσματα στο τέλος.

 

Ο άλλος, ο Marc Marquez, είχε μια πτώση - η έκτη του φετινή - πριν καν προλάβει να ολοκληρώσει τον πρώτο του γύρο!

 

Στη συνέχεια, επιστρέφοντας στην πίστα και ανεβάζοντας σταδιακά το ρυθμό του, κατάφερε να πάρει τη δεύτερη θέση, 0,195δ πίσω από τον Rossi.

 

Με τη βροχή και τον καιρό να είναι πάντα ασταθής στην Ολλανδία, οι αναβάτες έκαναν γρήγορους γύρους θέλοντας να εξασφαλίσουν μια θέση στη δεκάδα από νωρίς, μιας και κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά ότι οι ΕΔ2 και 3 θα γίνουν στο στεγνό.

 

Η πίστα του Assen ταιριάζει στις Yamaha και αυτό φάνηκε με το καλημέρα, καθώς είχαμε τέσσερεις μοτοσυκλέτες του συγκεκριμένου κατασκευαστή στην πρώτη εξάδα!

 

Ο Lorenzo - σε αντίθεση με τον Rossi - έμεινε για το σύνολο σχεδόν των δοκιμών με το παλιό πλαίσιο και βγήκε στην πίστα με το καινούργιο μόνο στα τελευταία έξι περίπου λεπτά.

 

Ο εργοστασιακός της Movistar Yamaha έμεινε πίσω από τους Marquez και Pedrosa, στη τέταρτη θέση και με διαφορά τέσσερα δέκατα από τον ομόσταυλό του.

 

Καλή η παρουσία του δίδυμου της Tech3, με τον Pol Espargaro να νικάει για ένα δέκατο τον Bradley Smith. Δυνατά - μετά την καλύτερή του παρουσία σε αγώνα στην Catalunya - συνεχίζει ο Vinales και στο Assen, όπου πήρε την 7η θέση σήμερα το πρωί.

 

Ο Aleix Espargaro έμεινε πίσω από τον νεοφερμένο ομόσταυλό του, ενώ ο Andrea Dovizioso κατάφερε με τον τελευταίο του γύρο να μπει μέσα στη δεκάδα. Αυτή έκλεισε ο Danilo Petrucci.

 

Αξιόλογη ήταν και η παρουσία του Jack Miller, ο οποίος σκαρφάλωσε στην 11η θέση και μάλιστα μπροστά από τον ομόσταυλό του στην CWM-LCR Honda, τον Cal Crutchlow!

Επόμενο άρθρο »

Assen ΕΔ1 Moto2: «Έκλεψε» την 1η θέση ο Lowes!

« Προηγούμενο άρθρο

Assen Moto3 ΕΔ1: Ιλιγγιώδης Kent!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα