• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Assen Moto3 ΕΔ2: Σε άλλο επίπεδο ο Kent!
Νέος εντυπωσιακός χρόνος από τον Βρετανό!
Νέα 25/06/2015 - 15:26

Με τον καλύτερο τρόπο εκμεταλλεύτηκε τις ιδανικές συνθήκες στις ΕΔ2 ο Danny Kent και με έναν απίστευτο χρόνο στο 1:41,860 πήρε την πρώτη θέση στα συνδυασμένα αποτελέσματα σήμερα!

 

Είναι η πρώτη φορά που αναβάτης της μικρής κατηγορίας γράφει χρόνο στο 1:41 στον «Καθεδρικό Ναό» της ταχύτητας, πέφτοντας κάτω από τον περσινό χρόνο του Jack Miller (1:42,240).

 

Ο Danny Kent έκλεισε την ημέρα στην πρώτη θέση τόσο στις ΕΔ1, όσο και στις ΕΔ2, με τους περισσότερους αναβάτες να βελτιώνουν το χρόνο τους το μεσημέρι.

 

Οι πρώτοι τέσσερεις στις ΕΔ1 πήραν ακριβώς τις ίδιες θέσεις και στις ΕΔ2, με τον Fenati να είναι δεύτερος και να έχει μειώσει τη διαφορά του από την κορυφή στα 0,277δ.

 

Στην τρίτη και τέταρτη θέση βρέθηκαν και πάλι οι Jorge Navarro και Fabio Quartararo, με τον πρώτο να επικρατεί και πάλι του ομόσταυλού του και μάλιστα με διαφορά πάνω από δυο δέκατα.

 

Στην πεντάδα ανέβηκε ο Karel Hanika - ο οποίος είχε μια πτώση στον τελευταίο του γύρο - με τον Antonelli να έχει την έκτη θέση, μπροστά από τους Vazquez, McPhee, Bastianini και Miguel Oliveira.

 

Από το Assen ισχύουν καινούργια πράγματα για τους αναβάτες, οι οποίοι θα πρέπει σε κάθε γύρο τους να είναι στο 107% του ταχύτερού τους γύρου μέχρι εκείνου του σημείου.

 

Αν δεν το έχουν καταφέρει, αυτομάτως η Επιτροπή θα εξετάζει την κάθε περίπτωση ξεχωριστά και αν δεν συντρέχει ιδιαίτερος λόγος, τότε αυτός ο αναβάτης θα τιμωρηθεί ξεκινώντας από πιο πίσω στο grid.

Επόμενο άρθρο »

Assen ΕΔ2: Το 1-2 η Honda!

« Προηγούμενο άρθρο

Assen ΕΔ1 Moto2: «Έκλεψε» την 1η θέση ο Lowes!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα