• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Assen ΕΔ2: Το 1-2 η Honda!
Εντυπωσιακός χρόνος από Pedrosa, 3ος ο Rossi
Νέα 25/06/2015 - 17:29

Στην κορυφή ανέβηκε ο Dani Pedrosa στις δεύτερες ελεύθερες δοκιμές της Πέμπτης, με τον Valentino Rossi που ήταν δυνατός το πρωί να υποχωρεί στην τρίτη θέση.

 

Οι Honda δείχνουν ένα καλό πρόσωπο στο Assen και θα περιμένουμε να δούμε αν αυτό θα ολοκληρωθεί με μια καλή παρουσία και στον αγώνα του Σαββάτου.

 

Ο Marquez πάρα πολύ γρήγορα έγραψε έναν πολύ καλό χρόνο στο 1:33,589 για να τον νικήσει στο τέλος μόνο ο Dani Pedrosa, ο χρόνος του οποίου - 1:33,450 - αποτελεί νέο απόλυτο χρόνο για το Assen.

 

Ο πρωτοπόρος στη βαθμολογία, Valentino Rossi, ολοκλήρωσε με διαφορά δυο δεκάτων από τον Pedrosa και καλύτερο χρόνο του το 1:33,652.

 

Η GP15 του Andrea Iannone - ο οποίος νωρίς κρατούσε και την πρώτη θέση - πήρε την τέταρτη θέση, με τους Cal Crutchlow και Jorge Lorenzo - ο οποίος κυνηγά την πέμπτη του συνεχόμενη νίκη - έκλεισαν την εξάδα.

 

Ο ανταγωνισμός ήταν έντονος και ο 6ος Jorge Lorenzo ήταν μόλις 0,291δ πιο αργός από το χρόνο-ρεκόρ του Dani Pedrosa.

 

Από εκεί και πέρα ο Andrea Dovizioso - ο οποίος χρησιμοποιεί συνδυασμένα το πίσω φρένο και στο δεξί του χέρι με έναν λεβιέ κάτω από τον συμπλέκτη - έφερε τη μοτοσυκλέτα του στην έβδομη θέση.

 

Ο επόμενος ήταν ο Aleix Espargaro πάνω στην GSX-RR του, με τους Danilo Petrucci και Maverick Vinales να παίρνουν θέση στους κορυφαίους δέκα της ημέρας.

 

Πρόβλημα - αν βρέξει αύριο, κάτι που δεν αποκλείεται παρά τις περί του αντιθέτου προβλέψεις μέχρι στιγμής - θα έχουν οι Pol Espargaro και Bradley Smith που δεν κατάφεραν να μπουν στη δεκάδα.

 

Ένα σημαντικό νέο της ημέρας, είναι η επίσκεψη του αντιπροέδρου του HRC, Shuhei Nakamoto, στην Yamaha! Ενδεχομένως οι δυο πλευρές να συζήτησαν για το επικείμενο πάγωμα στην εξέλιξη των ηλεκτρονικών, που θα ισχύσει από 1η Ιουλίου.

Επόμενο άρθρο »

Assen Moto2 ΕΔ2: Στο τέλος Zarco!

« Προηγούμενο άρθρο

Assen Moto3 ΕΔ2: Σε άλλο επίπεδο ο Kent!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα