• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Ήταν μια καλή Πέμπτη
Ξεκινήσαμε καλά το Σ/Κ, αλλά έχουμε ακόμα δουλειά.
Νέα 25/06/2015 - 18:58

Ο Valentino Rossi ξεκίνησε πολύ δυνατά το GP στο Assen και πολύ γρήγορα βρήκε τις ρυθμίσεις που ήθελε στις ΕΔ1.

 

Στη συνέχεια μπόρεσε - και συγκεκριμένα στα τελευταία λεπτά - να κάνει την επίθεσή του στο χρόνο και με τον πρώτο του γύρο σκαρφάλωσε στην πρώτη θέση!

 

Στη συνέχεια έκανε ακόμα δυο γύρους, ξέροντας ότι μπορούσε να κατεβάσει κι άλλο το χρόνο του και τα κατάφερε.

 

Το απόγευμα ο Ιταλός θρύλος ακολούθησε την ίδια στρατηγική και αφού πέρασε το μεγαλύτερο μέρος δοκιμάζοντας ρυθμίσεις, στο τέλος έκανε έναν γρήγορο γύρο που του χάρισε την τρίτη θέση.

 

«Ήταν μια καλή Πέμπτη. Είμαι χαρούμενος διότι δουλέψαμε καλά σήμερα και βρήκαμε κάποιες πολύ ενδιαφέρουσες λύσεις. Η πρώτη μας προτεραιότητα ήταν να δούμε πιο πλαίσιο θα επιλέξουμε».

 

«Νιώθω ωραία με το καινούργιο. Ο ρυθμός μου και οι χρόνοι μου ήταν καλοί το πρωί, όταν ήμουν στην πρώτη θέση. Αλλά και το απόγευμα τα πήγαμε καλά. Η τρίτη θέση είναι πολύ καλή, γιατί οι πρώτοι 5-7 είναι όλοι πολύ κοντά».

 

«Ξεκινήσαμε καλά το Σ/Κ, αλλά έχουμε ακόμα δουλειά. Είναι ωραία να έχεις στεγνό χρόνο στο Assen κι ελπίζουμε να μείνει έτσι ο καιρός, αλλά ποτέ δεν ξέρεις! Τώρα περιμένουμε την αυριανή ημέρα».

 

«Τόσο το πιο σκληρό, όσο και το μεσαίο ελαστικό δεν είναι άσχημες επιλογές για τον αγώνα και θα εξαρτηθεί από τις συνθήκες. Αν κάνει ζέστη, όπως σήμερα, μπορούμε να βάλουμε και το πιο σκληρό».

Επόμενο άρθρο »

Δύσκολη ημέρα για τον Lorenzo

« Προηγούμενο άρθρο

Assen Moto2 ΕΔ2: Στο τέλος Zarco!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα