• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Δύσκολη ημέρα για τον Lorenzo
«Δεν νιώθω άνετα και πρέπει να κάνουμε αλλαγές»
Νέα 25/06/2015 - 22:25

Προβληματισμένος και ψάχνοντας λύσεις για την αυριανή ημέρα, ολοκλήρωσε ο Jorge Lorenzo την πρώτη ημέρα του 8ου φετινού Γύρου στην πίστα του Assen.

 

Ο Ισπανός άσος, όπως και ο Valentino Rossi, είχε στη διάθεσή του το νέο πλαίσιο της Yamaha, αλλά αυτό πέρασε σχεδόν απαρατήρητο για τον Lorenzo, ο οποίος έχει ένα σοβαρό πρόβλημα να λύσει.

 

Στη γρήγορη και τεχνική πίστα του Assen, ο Lorenzo δεν έχει τη μαλακή γόμα στα πλάγια που η Bridgestone συνήθως φέρνει στα τελευταία Grand Prix.

 

Αυτό στέρησε από τον Lorenzo την καλή αίσθηση που έχει πάνω στην M1 και πρέπει επειγόντως να βρει λύσεις αν θέλει να πάρει τη νίκη για πέμπτη συνεχόμενη φορά φέτος.

 

«Ήταν μια δύσκολη ημέρα. Δεν νιώθω καλά στη μοτοσυκλέτα κι έτσι πρέπει να κάνουμε μερικές αλλαγές για να νιώσω πιο άνετα», σχολίασε ο Ισπανός.

 

«Δεν έχουμε το ελαστικό με την πιο μαλακή γόμα στα πλάγια, αυτό που συνήθως φέρνει η Bridgestone. Κι αυτό σίγουρα με έκανε να μην νιώθω το ίδιο καλά στις στροφές».

 

«Έτσι όμως έχουν τα πράγματα για όλους και πρέπει να δουλέψουμε μ’ αυτό. Έχουμε το περιθώριο να είμαστε πιο γρήγοροι μ’ αυτό, αλλά πρέπει να βρούμε τη λύση για να φτάσουμε σ’ αυτό το σημείο».

Επόμενο άρθρο »

Πολλή δουλειά για Pedrosa

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Ήταν μια καλή Πέμπτη

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα