• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: Καλός ρυθμός...
... με φθαρμένο ελαστικό!
Νέα 25/06/2015 - 23:07

Χαρούμενος παρουσιάστηκε ο Marc Marquez μετά το τέλος της πρώτης ημέρας στο Assen, με τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή να έχει καλή αίσθηση και - κυρίως - καλό ρυθμό με φθαρμένο ελαστικό.

 

Αυτό είναι ένα σημαντικό στοιχείο για τον αγώνα του Σαββάτου και σε συνδυασμό με την όχι τόσο εντυπωσιακή παρουσία τον Yamaha, κάνει τον Marquez αισιόδοξο για τη συνέχεια.

 

Ωστόσο, όπως και ο ίδιος έσπευσε να τονίσει, είναι ακόμα Πέμπτη και το αγωνιστικό τριήμερο έχει αρκετό διάστημα για να φτάσει στο τέλος του.

 

«Σήμερα τα πήγαμε αρκετά καλά και είμαι χαρούμενος γιατί είχαμε καλές περιόδους, οδηγώντας με καλό ρυθμό με φθαρμένα ελαστικά. Το διασκέδασα πάνω στη μοτοσυκλέτα», σχολίασε.

 

«Είναι ξεκάθαρο ότι έχουμε ακόμα δουλειά μπροστά μας, αλλά είμαι χαρούμενος. Περιμέναμε ότι ο Jorge και ο Valentino θα ήταν πολύ μπροστά, όμως αυτό δεν επιβεβαιώθηκε».

 

«Ο Dani ήταν ο πιο γρήγορος κι εγώ ήμουν δεύτερος, πράγμα καλό για την ομάδα. Ωστόσο πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά και νομίζω ότι ο Valentino ειδικά έχει πολύ καλό ρυθμό».

 

Επόμενο άρθρο »

Iannone: Καλό τo Assen για την GP15

« Προηγούμενο άρθρο

Πολλή δουλειά για Pedrosa

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα