• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Iannone: Καλό τo Assen για την GP15
Dovizioso: Μέτρια αίσθηση από το μπροστινό
Νέα 25/06/2015 - 23:45

Ολοκληρώθηκε η πρώτη ημέρα του 8ου Γύρου της φετινής αγωνιστικής σεζόν στο Assen, με τον Andrea Iannone και τον Andrea Dovizioso να φέρνουν τις GP15 στην 4η και 7η θέση αντίστοιχα.

 

Με τη θερμοκρασία στον αέρα και στην πίστα να είναι εξαιρετική, οι δυο αναβάτες της Ducati μπόρεσαν να βελτιώσουν σημαντικά τους χρόνους τους στις δεύτερες ελεύθερες δοκιμές.

 

Προς το τέλος της δεύτερης περιόδου, φόρεσαν το πιο μαλακό πίσω ελαστικό και ήταν τότε που κατάφεραν να γράψουν τους καλύτερούς τους χρόνους.

 

«Δουλεύουμε θέλοντας να κατανοήσουμε που ακριβώς μπορούμε να βελτιωθούμε. Το Assen δείχνει καλό για την G15, όμως υπάρχουν ακόμα μερικά σημεία στα οποία δυσκολευόμαστε», σχολίασε ο Iannone.

 

«Πάντως είμαι πολύ ικανοποιημένος με το γεγονός ότι βελτιωθήκαμε από το πρωί. Οι αλλαγές που κάναμε μου άρεσαν και βελτιώθηκα. Σ’ αυτή την κατεύθυνση πρέπει να συνεχίσουμε και αύριο».

 

Από την πλευρά του, ο Andrea Dovizioso τόνισε: «Η αίσθηση που έχω είναι καλή, αλλά δυστυχώς χάσαμε χρόνο το πρωί εξαιτίας κάποιων μικροπροβλημάτων. Σ’ αυτή την πίστα είναι δύσκολο να βρεις ρυθμό αμέσως».

 

«Δεν έχω ακόμα την αίσθηση που θα ήθελα από το μπροστινό και δεν είμαι όσο αποτελεσματικός θα ήθελα στο μέσο των στροφών. Εκεί πρέπει να ρίξουμε το βάρος. Δεν έχουμε το ρυθμό των πρώτων 3-4 αλλά αύριο μπορούμε να βελτιωθούμε».

Επόμενο άρθρο »

2015: Δεν χάνεται ο Γύρος στο Brno

« Προηγούμενο άρθρο

Marquez: Καλός ρυθμός...

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα