• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: Κι άλλα δράματα στο μέλλον!
Αυτά αρέσουν και αυτά θα τους δώσω!
Νέα 03/07/2015 - 16:18

Ο Marc Marquez δηλώνει έτοιμος να προσφέρει κι άλλα δράματα της τελευταίας στιγμής στους επόμενους Γύρους του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος!

 

Μόλις πριν μερικές ημέρες, ο Marquez προσπάθησε στην τελευταία στροφή του τελευταίου γύρου να περάσει - από εσωτερική - τον Valentino Rossi και να του πάρει τη νίκη στον αγώνα του Assen.

 

Εν τέλει ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής έπρεπε να συμβιβαστεί με τη δεύτερη θέση, ωστόσο το θετικό για τον ίδιο ήταν ότι επέστρεψε και πάλι στο να διεκδικεί νίκες, με το περσινό πλαίσιο στην RC213V του.

 

«Το Assen ήταν το κάτι άλλο! Ένα ολοκληρωμένο Σ/Κ και πολύ ωραίο, σε γενικές γραμμές, για τους οπαδούς. Για μένα ήταν σημαντικό επειδή ένιωθα άνετα σε όλες τις περιόδους και με το περσινό πλαίσιο».

 

«Η ομάδα δούλεψε σκληρά, με το μυαλό στην ημέρα του αγώνα. Τους ευχαριστώ και τους είμαι ευγνώμων, διότι ένιωθα καταπληκτικά στη μοτοσυκλέτα μου».

 

«Την Παρασκευή ήμασταν πολύ κοντά στην pole position. Κρίμα! Το θέμα είναι ότι την άξιζε ο Valentino, που ήταν πολύ καλός όλο το Σ/Κ», πρόσθεσε ο Marquez στο προσωπικό του blog.

 

«Στον αγώνα έκανα καλή εκκίνηση και είχα καλό ρυθμό κι έτσι εγώ κι ο Valentino ξεφύγαμε από τους υπόλοιπους. Ήμασταν κοντά και στους 26 γύρους και αυτοί είναι οι αγώνες που αρέσουν στους φιλάθλους».

 

«Ανυπομονώ λοιπόν να τους δώσω κι άλλους τέτοιους στο μέλλον».

 

«Ήταν η τελευταία φορά που θα γινόταν αγώνας το Σάββατο στο Assen και χάρη σ’ αυτή την ανάμνηση δεν θα τον ξεχάσω ποτέ. Το πιο σημαντικό ήταν ότι επιστρέψαμε στο βάθρο και διεκδικήσαμε τη νίκη και αυτός ήταν ο στόχος μας από την αρχή».

Επόμενο άρθρο »

Rossi: 15 χρόνια νίκες!

« Προηγούμενο άρθρο

Επιβεβαιώθηκαν οι αλλαγές από το 2017

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα