• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Smith: Η κούραση δεν είναι θέμα
Είμαι αποφασισμένος για ένα καλό αποτέλεσμα
Νέα 09/07/2015 - 14:55

Ο Bradley Smith επιστρέφει στα καθήκοντά του ως αναβάτης της Tech3 στο MotoGP, μετά το ταξίδι του στην Ιαπωνία για να κάνει τεστ ενόψει της συμμετοχής του στον 8ωρο αγώνα της Suzuka!

 

Ο Βρετανός είναι στην έκτη θέση της βαθμολογίας, με 20β «αέρα» από τον Cal Crutchlow, με τον οποίο δίνει τη μάχη για την ώρα της κορυφαίας δορυφορικής μοτοσυκλέτας στο Πρωτάθλημα.

 

Μπορεί να μην έχει καταφέρει να ανέβει στο βάθρο της Γερμανικής πίστας, ωστόσο ο νεαρός αναβάτης είναι σίγουρος ότι μπορεί να φέρει ένα καλό αποτέλεσμα το μεσημέρι της ερχόμενης Κυριακής.

 

«Είμαι πιο αποφασισμένος από ποτέ να πετύχω ένα κορυφαίο αποτέλεσμα στο Sachsenring», επιβεβαίωσε ο Βρετανός αναβάτης. «Πέρυσι τα πράγματα ήταν περίεργα εκεί».

 

«Φέτος όμως - και μετά από ένα πολύ ενθαρρυντικό ξεκίνημα στη σεζόν - είμαι βέβαιος ότι θα τα πάμε καλά. Πρόκειται για μια μικρή και όχι γρήγορη πίστα, με κλειστές στροφές».

 

«Αυτό σημαίνει ότι είναι απαραίτητο να βρούμε ένα καλό set-up από την Παρασκευή, ώστε να είμαστε έτοιμοι για τον αγώνα της Κυριακής».

 

«Την περασμένη εβδομάδα εγώ κι ο Pol κάναμε δοκιμές στην Ιαπωνία για τον 8ωρο αγώνα της Suzuka. Όμως η κούραση δεν είναι θέμα και ξέρω ότι μπορώ να είμαι όσο το δυνατόν πιο κοντά στους εργοστασιακούς».

 

«Θέλω να προσφέρω καλό θέαμα στους Γερμανούς και δεν βλέπω την ώρα να ανέβω και πάλι πάνω στην Μ1 μου».

Επόμενο άρθρο »

Sachsenring: Η συνέντευξη Τύπου

« Προηγούμενο άρθρο

Pedrosa: Ο αγώνας πέρσι ήταν τρελός!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα