• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Iannone: Ευχαριστημένος κατά το ήμισυ!
Dovizioso: Πρέπει να αλλάξουμε πολλά
Νέα 11/07/2015 - 00:36

Οι δυο πρώτες ελεύθερες δοκιμές του ένατου Γύρου του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, ολοκληρώθηκαν σήμερα στην πίστα του Sachsenring με τον Andrea Iannone στην τρίτη θέση και τον Andrea Dovizioso στη δέκατη.

 

Ήταν μια ηλιόλουστη ημέρα στη Γερμανία, αλλά με αρκετό κρύο και οι δυο αναβάτες της Ducati βγήκαν το πρωί - στις ΕΔ1 - για να πάρουν την έκτη θέση (ο Dovi) και τη δέκατη (ο Iannone).

 

Το μεσημέρι φόρεσαν το ασύμμετρο μπροστινό ελαστικό της Bridgestone, που για πρώτη φορά έφερε ο κατασκευαστής φέτος κι έκαναν στο τέλος τους καλούς τους χρόνους με καινούργιο μαλακό ελαστικό.

 

«Είμαι κατά το ήμισυ ευχαριστημένος, υπό την έννοια ότι πήραμε μεν ένα καλό αποτέλεσμα σήμερα, αλλά πρέπει όμως να καταλάβουμε πόσο ανταγωνιστικοί είμαστε με το πιο σκληρό πίσω ελαστικό», σχολίασε ο Iannone που έκανε 1:21,824.

 

«Ακόμα και σήμερα όμως, δυσκολευτήκαμε περισσότερο απ’ ότι περίμενα. Ήμουν σίγουρος ότι θα ήμουν γρήγορος αλλά χωρίς να πιέσω τόσο. Δουλεύομε μεθοδικά κι έχουμε βρει ένα set-up με το οποίο είμαι γρήγορος».

 

«Αυτό είναι πολύ σημαντικό, έχοντας κατά νου την αυριανή ημέρα», πρόσθεσε ο Ιταλός άσος, ο χρόνος του οποίου ήταν ο τρίτος καλύτερος της ημέρας.

 

Από την πλευρά του, ο Andrea Dovizioso έκανε 1:22,340δ κι έμεινε στη δέκατα θέση μιας και οι αλλαγές που επιχείρησε να κάνει στην GP15 του δεν του «βγήκαν».

 

«Δεν είμαι και πολύ χαρούμενος με το μεσημέρι, διότι ήλπιζα να κάνω πρόοδο αλλά οι αλλαγές που κάναμε δεν δούλεψαν όπως θα θέλαμε», επιβεβαίωσε ο Ιταλός άσος της Ducati.

 

«Ακόμα όμως κι όταν αυτά που δοκιμάζουμε δεν μας δίνουν το επιθυμητό αποτέλεσμα, είναι χρήσιμα για να καταλάβουμε ποια κατεύθυνση να πάρουμε για τη συνέχεια».

 

«Φυσικά πρέπει να αλλάξουμε πολλά, διότι η ταχύτητά μας δεν είναι αυτή που θέλαμε στην αρχή, αλλά είμαι αισιόδοξος για αύριο».

Επόμενο άρθρο »

Pedrosa: Όχι στο ασύμμετρο μπροστινό!

« Προηγούμενο άρθρο

Marquez: Γρήγοροι από την αρχή!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα