• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
20ος Αγώνας - GP Μαλαισίας (Sepang)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Δύσκολα τα πράγματα για την Gas Gas
Νέα Αγοράς 23/07/2015 - 15:34

Με ένα σύντομο δελτίο τύπου, ο κατασκευαστής off road μοτοσυκλετών Gas Gas ενημερώνει το κοινό ότι, παρά τις αλλεπάλληλες νομικές διαδικασίες να επαναδιαπραγματευτεί το χρέος της, κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό.

 

Τα οικονομικά προβλήματα συνεχίζουν και είναι μεγάλα για την Gas Gas, η οποία βγάζει τη μονάδα παραγωγής της προς πώληση      και μάλιστα όπως τονίζεται χαρακτηριστικά: «... να κλείσει η διαδικασία της πώλησης με τον ταχύτερο δυνατό τρόπο».

 

Ο πρακτικός στόχος της πώλησης είναι να ξεκινήσουν και πάλι οι δραστηριότητες παραγωγής της Gas Gas ώστε να βγουν και πάλι στην παραγωγή μοτοσυκλέτες enduro και trial.

 

Να θυμίσουμε ότι η παραγωγή μοτοσυκλετών από τον κατασκευαστή έχει σταματήσει - λόγω των οικονομικών δυσχερειών - από τον Φεβρουάριο, όταν και βγήκαν στην επιφάνεια οι πρώτες φήμες που ήθελαν την KTM να εξαγοράζει την Ισπανική εταιρεία. 

Επόμενο άρθρο »

Shoei NXR Marquez Indy

« Προηγούμενο άρθρο

MotoGP: Εκδρομή στο Brno

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
O MARCO BEZZECCHI ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΑΛΑΙΣΙΑ;
  • ΝΑΙ, Η APRILIA ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΙ ΛΕΙΠΕΙ Ο MARC MARQUEZ
  • ΟΧΙ, ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΤΗΣ DUCATI ΘΑ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΟΥΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΧΕΙΜΕΡΙΝΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΕΚΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η APRILIA ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥ ΖΕΣΤΗ