• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Suzuka 8h: Η pole στον Pol!
«Αύριο είναι το μεγάλο σόου»
Νέα 25/07/2015 - 18:45

Η εργοστασιακή ομάδα της Yamaha - χάρη στον εξαιρετικό χρόνο του Pol Espargaro - θα ξεκινήσει από την pole position τον αυριανό αγώνα αντοχής στην πίστα της Suzuka στην Ιαπωνία.

 

Ο Ισπανός - του οποίου το συμβόλαιο με την Yamaha λήγει φέτος και μόνο καλό του κάνουν τέτοιες εμφανίσεις - κατάφερε να γράψει 2:06,000 και να πάρει την pole, παρά το ότι δεν έχει εμπειρία με τον τρόπο διεξαγωγής της Superpole (βλ. εδώ).

 

«Είμαι πολύ χαρούμενος, γιατί αυτή ήταν μια πρόκληση για εμένα και δεν περίμενα αυτό το αποτέλεσμα», σχολίασε ο Espargaro, ο οποίος εντυπωσίασε και με το στυλ αγκώνες-στην-άσφαλτο στην Suzuka.

 

«Όταν είδα το χρόνο μου ήμουν έκπληκτος, διότι δεν είχα δοκιμάσει ποτέ το μαλακό ελαστικό και δεν είχα οδηγήσει ποτέ σε Superpole με μόνο ένα γύρο. Όταν είδα τον τελικό μου χρόνο είπα: έλα τώρα...! και αυτό γιατί δύσκολα θα τον κέρδιζε κάποιος».

 

«Όταν όμως είδα το χρόνο του Nakasuga-san η αλήθεια είναι ότι φοβήθηκα λίγο», πρόσθεσε ο Ισπανός άσος.

 

Μόνο δυο αναβάτες, από τους τρεις κάθε ομάδας, πήραν μέρος στην Superpole με τον Bradley Smith να είναι αυτός που έμεινε εκτός για την Yamaha. Για τον Espargaro πάντως και οι τρεις τους είναι ισοδύναμοι και μπορούν να χαρίσουν την πρώτη νίκη της Yamaha στην Suzuka, από το 1996!

 

«Έκανα καλό χρόνο και είμαι χαρούμενος μ’ αυτό, αλλά και ο Nakasuga έκανε χρόνο κάτω από το ρεκόρ ενώ και ο Bradley έδειξε τα διαπιστευτήριά του όλο το Σ/Κ. Ο ρυθμός μας είναι κοντινός και αυτό είναι πιο σημαντικό από την pole».

 

«Αύριο είναι το μεγάλο σόου και θα είναι δύσκολα τα πράγματα διότι τα πάντα μπορούν να συμβούν. Έχουμε όμως εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας».

Επόμενο άρθρο »

Suzuka: Θρίαμβος για Espargaro-Smith-Nakasuga!

« Προηγούμενο άρθρο

Forward Racing: Χάνει την Indy!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα