• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η Ducati μπορεί το βάθρο;
Αν εξαιρεθούν οι δυο μπροστά!
Νέα 08/08/2015 - 09:35

Οι δυο GP15 - που δεν έχουν ανέβει στο βάθρο στους τελευταίους τρεις γύρους - ήταν στην τρίτη και τέταρτη θέση την πρώτη ημέρα στην Indianapolis.

 

Τόσο ο Andrea Dovizioso, όσο και ο Andrea Iannone, φόρεσαν το πιο μαλακό ελαστικό στο τέλος των ΕΔ2 κι έγραψαν τους καλούς τους χρόνους.

 

Ο πρώτος ήταν 0,295δ από τον πρώτο στη λίστα με τους χρόνους Jorge Lorenzo, ενώ ο δεύτερος απείχε 0,306δ από την κορυφή.

 

Ειδικά ο Dovi, επέμεινε μετά το τέλος της πρώτης ημέρας ότι ο ρυθμός του με το μεσαίο - αν εξαιρεθούν οι Lorenzo και Marquez - είναι πολύ κοντά στον αντίστοιχο των άλλων.

 

«Είμαι αρκετά χαρούμενος. Οι δυο πρώτοι είναι πολύ γρήγοροι, αλλά σε σχέση με τους άλλους ο ρυθμός μας είναι αρκετά καλός, αν κι έχουμε ακόμα μερικά προβλήματα να αντιμετωπίσουμε».

 

«Δεν είμαι 100% ικανοποιημένος στα φρένα κι έχουμε έντονες ταλαντώσεις για παράδειγμα στην Κ7. Περίεργο. Έχασα το μπροστινό όταν έκανα το γρήγορο γύρο μου».

 

«Έχουμε μικρά προβλήματα παντού, όχι κάτι το ιδιαίτερο, αλλά γι’ αυτό είμαστε τόσο μακριά από τους δυο μπροστά. Έχουμε όμως περιθώριο βελτίωσης. Πρέπει να πιστέψουμε ότι το βάθρο είναι εφικτό την Κυριακή».

 

Από την πλευρά του, ο Andrea Iannone δεν ήταν το ίδιο ικανοποιημένος έχοντας προβλήματα κυρίως με το μπροστινό.

 

«Δεν είμαι ικανοποιημένος. Ήμουν ένα δευτερόλεπτο πιο γρήγορος, αλλά δεν είμαι χαρούμενος με το ρυθμό αγώνα», σχολίασε ο Ιταλός.

 

«Το πρωί είχα καλή αίσθηση, αλλά η πίστα γλίστραγε αν και ήταν καλύτερη από πέρυσι. Το απόγευμα η πρόσφυση βελτιώθηκε, αλλά η αίσθησή μου από το μπροστινό ήταν διαφορετική».
 

«Σε κάθε στροφή το μπροστινό μου δίπλωνε και η αίσθηση ήταν μικρότερη από άλλες φορές. Σ’ αυτό πρέπει να ρίξουμε το βάρος με την ομάδα μου, διότι είναι σημαντικό για τον αγώνα».

 

Τέλος, ο Iannone τόνισε ότι στην Indianapolis δεν έχει τόσο μεγάλο πλεονέκτημα με το πιο μαλακό ελαστικό.

 

«Το μαλακό είναι διαφορετικό από το μεσαίο μόνο στην αριστερή του πλευρά. Κατά τ’ άλλα είναι ίδια και γι’ αυτό δεν βελτιώθηκα πολύ. Μόνο δυο δέκατα».

Επόμενο άρθρο »

P. Espargaro: Ήταν μεγάλο!

« Προηγούμενο άρθρο

Marquez: Ο Lorenzo είναι δυνατός!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα