• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Indy ΕΔ3: Η απάντηση του Marquez!
Εντυπωσίασε ο Smith, εκτός 10αδας ο Dovizioso
Νέα 08/08/2015 - 18:25

Με μια επίδειξη δύναμης ολοκλήρωσε τις τρίτες ελεύθερες δοκιμές στην Indianapolis  ο Marc Marquez, ο οποίος έκανε τον καλύτερο χρόνο με 1:32,392!

 

Ο Ισπανός άσος δεν ήταν μόνο ταχύτερος στον ένα γύρο, αλλά έκανε και δέκα γύρους στο 1:32, την ώρα που όλοι οι υπόλοιποι μαζί έκαναν έντεκα!

 

Ειδικά στην τελευταία του έξοδο ο Marquez έδειξε ότι νιώθει πολύ άνετα πάνω στην RC213V του, κάνοντας πέντε γύρους στο 1:32 στους έξι που επιχείρησε.

 

Στον ένα γύρο ο Bradley Smith ήταν φοβερός, πλησιάζοντας στα 29χιλ. το χρόνο της Honda του Marquez!

 

Ο Smith, που δήλωνε πολύ απογοητευμένος χτες με το γεγονός ότι δεν έχει ανανεώσει ακόμα το συμβόλαιό του, ήταν η καλύτερη Yamaha κάνοντας το 1:32,421δ με μεσαίο ελαστικό.

 

Αντίθετα με το σκληρό έμεινε ο Jorge Lorenzo, ο οποίος υποχώρησε σε σχέση με τη χτεσινή ημέρα.

 

Ο άσος της Movistar Yamaha ήταν πέμπτος σήμερα, δοκιμάζοντας μια προσομοίωση 14 γύρων στη δεύτερη έξοδό του, όταν και έγραψε (στην αρχή) το 1:32,819δ.

 

Στην προσομοίωση που έκανε ο Lorenzo, οι δέκα πρώτοι του γύροι ήταν σταθερά στο χαμηλό 1:33, με μέσο όρο το 1:33,1δ.

 

Με τον τελευταίο του γύρο ανέβηκε στην τρίτη θέση ο Andrea Iannone, ο οποίος παράλληλα έκανε και νέο ρεκόρ τελικής με 348,4χλμ/ώρα.

 

Αντίθετα με τον εξαιρετικό χρόνο του Iannone, ο Dovizioso για πρώτη φορά φέτος θα πάρει μέρος στο πρώτο σκέλος των κατατακτηρίων, καθώς έμεινε μόλις στην 12η θέση.

 

Ο Dani Pedrosa ήταν η δεύτερη Honda μέσα στην πεντάδα, μόλις 60χιλ. μπροστά από τον Lorenzo, ενώ την έκτη θέση πήρε ο Cal Crutchlow.

 

Χάρη σ’ έναν από τους τελευταίους του γύρους, ο Aleix Espargaro μπήκε τελικά στη δεκάδα, αφήνοντας 31χιλ πίσω του τον αδερφό του, Pol.

 

Ο Valentino Rossi φόρεσε ένα μεσαίο ελαστικό στο τέλος κι εξασφάλισε θέση μέσα στη δεκάδα, έχοντας όμως μόνο ένα γύρο στο 1:32. Ο Ιταλός σούπερ σταρ ήταν σταθερός στο μεσαίο 1:33 στην πρώτη του έξοδο.

 

Για μια ακόμη φορά η ομάδα της Suzuki βλέπει και τους δυο αναβάτες της μέσα στη δεκάδα, με τον Maverick Vinales να εξασφαλίζει την τελευταία θέση που δίνει απευθείας την πρόκριση στις ΚΑΤ2.

Επόμενο άρθρο »

Indy Moto2: ΕΔ3

« Προηγούμενο άρθρο

Indy Moto3: ΕΔ3

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα