• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Indy Moto2: Έσπασε το ρόδι ο Rins!
Πρώτη νίκη για τον νεοφερμένο στην Moto2
Νέα 09/08/2015 - 11:29

Ο νεοφερμένος Alex Rins κατάφερε να πάρει την πρώτη του νίκη στην κατηγορία της Moto2, αφήνοντας πίσω του τόσο τον Zarco, όσο και τον Morbidelli.

 

Ο αγώνας ξεκίνησε ως βρεγμένος, αλλά η πίστα – όπως και στην περίπτωση της Moto3 – άρχισε να στεγνώνει κι έτσι όλοι οι αναβάτες βγήκαν με σλικ ελαστικά.

 

Οι πρώτοι γύροι χρησιμοποιήθηκαν για να προσαρμοστούν στις συνθήκες οι αναβάτες, την ώρα που ξεχώριζαν – δίνοντας ωραίες μάχες – οι Rins, Rabat, Zarco και Dominique Aegerter.

 

Συνολικά έξι αναβάτες πήραν θέση και οδήγησαν σε κάποιο σημείο τον αγώνα, τον οποίο κατάφερε να κερδίσει στον προτελευταίο γύρο ο Alex Rins, εκμεταλλευόμενος το άνοιγμα της γραμμής του Zarco, που παρέσυρε μαζί του και τον Aegerter.

 

Έτσι ο Rins πέρασε τη γραμμή τερματισμού μισό δευτερόλεπτο μπροστά από τον Zarco και πήρε την ένατη νίκη της καριέρας του και την πρώτη στη μεσαία κατηγορία.

 

Από την άλλη, ο Franco Morbidelli κατάφερε κι αυτός να εκμεταλλευτεί το άνοιγμα της γραμμής του Aegerter και να πάρει την τρίτη θέση, που είναι και το πρώτο βάθρο της καριέρας του!

 

Ο Aegerter, ο οποίος ανέβηκε στο βάθρο της Suzuka, έχασε την ευκαιρία να ανέβει στο βάθρο της Indy για 4 δέκατα, ενώ ο Rabat πάλεψε και επικράτησε της μάχης για την πέμπτη θέση.

 

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Johann Zarco (199β) διεύρυνε τη διαφορά του από τον δεύτερο στους 71β. Ο δεύτερος είναι πια ο Alex Rins που πήρε τη θέση αυτή από τον Tito Rabat. Οι δυο τους έχουν διαφορά 3β.

Επόμενο άρθρο »

Vid: Συνέντευξη με τον Smith!

« Προηγούμενο άρθρο

Indy: Πιο δύσκολα απ’ ότι περίμενε!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα