• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Δυσκολεύτηκε ο Pol Espargaro
Με τα καινούργια ελαστικά και το γεμάτο ντεπόζιτο
Νέα 11/08/2015 - 12:12

Καλό αγώνα έκανε ο Pol Espargaro μπροστά στους 68,000 θεατές στην πίστα της Indianapolis, περνώντας τη γραμμή τερματισμού στην 7η θέση.

 

Η εκκίνηση του 24χρονου άσου ήταν δυνατή και κατάφερε να είναι στην 6η θέση με το που τελείωσε ο πρώτος γύρος!

 

Στη συνέχεια έδωσε μερικές μάχες με τον ομόσταυλό του, αλλά αναγκάστηκε να υποχωρήσει μια θέση, ενώ κι ένα μικρό άνοιγμα της γραμμής του έδωσε την ευκαιρία και στον Crutchlow να τον περάσει.

 

Από εκεί και πέρα μπλέχτηκε σε μια συναρπαστική μάχη με τον Βρετανό άσο της Honda, μέχρι που στον προτελευταίο γύρο κατάφερε να κερδίσει την 7η θέση από τον Crutchlow, περνώντας τον από εσωτερική!

 

«Φυσικά και δεν μπορώ να είμαι εντελώς ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα. Δυστυχώς είχα να αντιμετωπίσω ένα πρόβλημα που είχα και σε προηγούμενους αγώνες», σχολίασε ο Pol Espargaro.

 

«Κάποιες φορές δεν νιώθω άνετα με τα καινούργια ελαστικά και γεμάτο το ντεπόζιτο, διότι αλλάζει η συμπεριφορά της μοτοσυκλέτας. Έτσι δεν μπορώ να την βάλω εκεί που θέλω, γιατί τη νιώθω βαριά».

 

«Από τα μισά του αγώνα και μετά ο ρυθμός μου ανέβηκε και κέρδισα χρόνο, αλλά όχι τόσο όσο έχασα στην αρχή και όταν άρχισα να κουράζομαι στο τέλος, παλεύοντας με τη μοτοσυκλέτα, ούτε αυτό βοήθησε».

 

«Πρέπει όμως να κρατήσουμε τα θετικά, γιατί κατάφερα να περάσω τον Cal στο τέλος και να περάσω την καρώ σημαία στην 7η θέση. Θα συνεχίσουμε τη δουλειά για να είμαστε καλύτεροι στον επόμενο Γύρο».

Επόμενο άρθρο »

Indy: Paddock girls

« Προηγούμενο άρθρο

Crutchlow: Δεν ήταν άσχημος ο αγώνας

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα