• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Crutchlow: Δεν ήταν άσχημος ο αγώνας
Απλά έκανα πολύ κακή εκκίνηση!
Νέα 11/08/2015 - 12:08

Ο αγώνας της Indy παραλίγο να τελειώσει πρόωρα για τον Cal Crutchlow, με τον Βρετανό να αναγκάζεται να ανοίγεται μόλις στη δεύτερη στροφή του πρώτου γύρου!

 

Ως αποτέλεσμα έπεσε από την 4η θέση στην οποία ξεκίνησε, στην 11η! Στη συνέχεια όμως - γύρο με το γύρο - κέρδιζε συνεχώς θέσεις από τους αντιπάλους του και σ’ ένα σημείο κατάφερε να ανέβει ως την 7η θέση.

 

Με τον Pol Espargaro έδωσε μια πολύ ωραία μάχη, με τους δυο αναβάτες να αλλάζουν συνεχώς θέσεις, με τον Βρετανό να συμβιβάζεται στο τέλος με την 7η θέση.

 

«Είμαι απογοητευμένος με το αποτέλεσμα. Ο αγώνας ο ίδιος δεν ήταν τόσο άσχημος, απλά έκανα κακή εκκίνηση. Έχασα πολλές θέσεις στη δεύτερη στροφή, διότι όταν πάτησα φρένο δεν είχε ζεσταθεί για να σταματήσω».

 

«Έτσι αναγκαστικά ανοίχτηκα κι έχασα πολλές θέσεις, περίπου εφτά. Αυτή η πίστα είναι δύσκολη για να κερδίσεις το χαμένο χρόνο, φυσικά όμως έβαλα τα δυνατά μου για να το καταφέρω».

 

«Πάνω απ’ όλα έπρεπε να τερματίσουμε τον αγώνα και το καταφέραμε, αν και οι ρυθμίσεις δεν ήταν οι ιδανικές για εμένα. Τώρα πάμε στο Brno όπου πρέπει να ανασυγκροτηθούμε και να διεκδικήσουμε ένα καλύτερο αποτέλεσμα».

Επόμενο άρθρο »

Δυσκολεύτηκε ο Pol Espargaro

« Προηγούμενο άρθρο

Smith: 6ος παρά το λάθος στην αρχή!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα