• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Smith: 6ος παρά το λάθος στην αρχή!
Απογοητεύτηκα που δεν κατάφερα να περάσω τον Iannone
Νέα 11/08/2015 - 12:06

Ο Bradley Smith πήρε την 6η θέση στον αγώνα της Indianapolis για τον 10ο Γύρο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας Μοτοσυκλετών.

 

Ο Βρετανός άσος έκανε καλή εκκίνηση και ήταν 7ος στον πρώτο γύρο. Στη συνέχεια ο ρυθμός του - για μια ακόμη φορά - ήταν καλύτερος από αυτόν του Pol Espargaro και σύντομα πέρασε τον ομόσταυλό του.

 

Από εκεί και πέρα κυνήγησε τον Andrea Iannone μπροστά του και πίεζε περισσότερο για να φτάσει τον Ιταλό της Ducati, γράφοντας τον καλύτερό του χρόνο στον 23ο από τους 27 γύρους.

 

Αν κι έφτασε τον Iannone στα δυο δέκατα, δεν κατάφερε να τον ξεπεράσει ολοκληρώνοντας τη μάχη της Indianapolis στην 6η θέση, ως η κορυφαία δορυφορική μοτοσυκλέτα.

 

«Πρέπει να είμαι ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα σήμερα, καθώς ήταν ακόμα ένα βήμα εμπρός. Ο βασικός μου στόχος ήταν να ξεκινήσω το πρώτο μισό δυνατά και να κρατηθώ στο ίδιο επίπεδο όπως και στην αρχή της χρονιάς».

 

«Όλο το Σ/Κ η ομάδα παρέμεινε συγκεντρωμένη και το καλό αυτό αποτέλεσμα ήταν η επιβράβευση. Βέβαια έκανα το λάθος στην αρχή και ξεκίνησα χωρίς το launch control στην 1η, μιας κι έβαλα 2α λίγο πριν σβήσουν τα φώτα».

 

«Παρά ταύτα τα πράγματα εξελίχθηκαν καλύτερα απ’ ότι περίμενα και σίγουρα δεν θα ξανακάνω το ίδιο λάθος στο Brno! Μετά το ζέσταμα ανησύχησα λίγο, γιατί φαινόταν ότι δεν είχαμε το ρυθμό, αλλά η ομάδα μου και η Bridgestone έκαναν τα μαγικά τους και είχα καταπληκτικό σύνολο».

 

«Πρέπει να παραδεχτώ ότι απογοητεύτηκα που δεν κατάφερα να περάσω τον Iannone για την 5η θέση, αλλά ήμουν πιο κοντά απ’ ότι στο Sachsenring. Έτσι, θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ακόμα ένα βήμα στο Brno».

Επόμενο άρθρο »

Crutchlow: Δεν ήταν άσχημος ο αγώνας

« Προηγούμενο άρθρο

Iannone: Να ξεφύγουμε απ’ το αδιέξοδο!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα