• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Iannone: Να ξεφύγουμε απ’ το αδιέξοδο!
Dovizioso: Στο λάθος σημείο τη λάθος στιγμή
Νέα 10/08/2015 - 15:49

Στη συννεφιασμένη πίστα της Indianapolis, για τον δέκατο  Γύρο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας Μοτοσυκλετών, οι Andrea Iannone και Andrea Dovizioso πήραν την 5η κι 9η θέση αντίστοιχα.

 

Η βροχή έμεινε μακριά και κάνοντας καλή εκκίνηση, ο Andrea Iannone ανέβηκε από την 7η στην 4η θέση. Στο δεύτερο γύρο έχασε μια θέση, πέφτοντας στην πέμπτη, την οποία και κράτησε μέχρι την καρώ σημαία.

 

«Έκανα καλή εκκίνηση, αλλά δυστυχώς δεν είχα το ρυθμό για να μείνω κοντά στο γκρουπ των πρώτων», παραδέχτηκε ο άσος της Ducati. «Έκανα τα πάντα για να πιέσω από την αρχή, αλλά δεν είχα το ρυθμό των τεσσάρων πρώτων».

 

«Έτσι λοιπόν έκανα το δικό μου αγώνα, αν και δεν ήταν εύκολο να κρατήσω πίσω μου τον Smith στο τέλος. Ξέραμε ότι με το σκληρό οι μπροστά ήταν λίγο πιο γρήγοροι, αλλά θεωρώ ότι κι εμείς πήραμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

 

«Τώρα πρέπει να βρούμε τρόπο να ξεφύγουμε από αυτό το αδιέξοδο και να επιστρέψουμε στις μάχες για το βάθρο, όπως κάναμε στην αρχή της σεζόν», σχολίασε ο Iannone.

 

Ο Andrea Dovizioso ήταν πολύ άτυχος, καθώς με την εκκίνηση του αγώνα και συγκεκριμένα στην στροφή 2, έπρεπε να κόψει ταχύτητα για να μην συγκρουστεί με τον Cal Crutchlow.

 

«Στην αρχή ήμουν άτυχος και βρέθηκα τη λάθος στιγμή στο λάθος σημείο», δήλωσε ο Ιταλός άσος, ο οποίος από την 21η θέση που έπεσε έκανε πολύ δυνατό αγώνα για να τερματίσει στο τέλος 9ος!

 

«Μετά την κακή μου εκκίνηση, άλλαξα τη γραμμή μου στην εξωτερική. Ο Crutchlow, για να μην ακουμπήσει με τον Smith, σήκωσε τη μοτοσυκλέτα του κι εγώ με τη σειρά μου βγήκα εκτός για να μην τον χτυπήσω».

 

«Κρίμα, γιατί σ’ αυτή την πίστα είναι πολύ δύσκολο να κερδίσεις θέσεις όταν βρεθείς πίσω κι αυτό επειδή δεν σε παίρνει να είσαι πολύ επιθετικός. Οι χρόνοι μου δεν ήταν κακοί, αλλά προφανώς και θα μπορούσαμε καλύτερα».

Επόμενο άρθρο »

Smith: 6ος παρά το λάθος στην αρχή!

« Προηγούμενο άρθρο

Ανάμεικτα τα συναισθήματα του Lorenzo

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα