• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ανάμεικτα τα συναισθήματα του Lorenzo
Θα μπορούσε να είναι καλύτερα, αλλά και χειρότερα!
Νέα 10/08/2015 - 14:00

Ο Jorge Lorenzo ξεπέρασε την πτώση του στο πρωινό ζέσταμα - μόλις η πρώτη του για φέτος - και κατάφερε να οδηγήσει τους 24 από τους 27 γύρους του αγώνα στην Indy.

 

«Στο ζέσταμα είχα την πρώτη πτώση της σεζόν. Κατά τη γνώμη μου είχα ελαττωματικό ελαστικό και δεν είχε καλή πρόσφυση. Άνοιξα το ίδιο το γκάζι και ξαφνικά με έριξε κάτω».

 

«Έτσι ήταν λίγο δύσκολο να ανακτήσω και πάλι την εμπιστοσύνη μου και να ξεκινήσω δυνατός τον αγώνα. Αλλά τα κατάφερα κι έκανα την καλύτερη αρχή», δήλωσε ο Lorenzo που έστριψε πρώτος στην Κ1.

 

«Παρά το ότι ήμασταν γρηγορότεροι σε σύγκριση με τα ελεύθερα στον αγώνα, ο ρυθμός μας δεν ήταν αρκετός για να κερδίσουμε τον Marquez, που ήταν πολύ δυνατός όλο το Σ/Κ».

 

«Πίεζα πολύ σε κάθε στροφή και πιθανότατα έχασα περισσότερη ενέργεια απ’ ότι ο Marc που με ακολουθούσε. Όταν έκανε την επίθεσή του, δεν είχα άλλη ενέργεια να αντεπιτεθώ».

 

Έτσι, ο Marc Marquez στέρησε από τον συμπατριώτη του όχι μόνο την πέμπτη του φετινή νίκη, αλλά και πέντε πολύτιμους βαθμούς για το Πρωτάθλημα!

 

«Θα μπορούσε να είναι καλύτερα, αλλά και χειρότερα. Θα μπορούσα να πάρω παραπάνω βαθμούς, αλλά στο τέλος ο Valentino πέρασε τον Dani κι εγώ έχασα τη θέση από τον Marc και μειώσαμε τη διαφορά μόνο 4β».

 

«Πάντως είναι καλύτερη διαφορά το -9 από το -13. Έτσι μπορώ να είμαι ικανοποιημένος. Σίγουρα στο μέλλον θα πάμε σε πίστες που θα είμαστε πιο ανταγωνιστικοί κι αυτό πρέπει να το εκμεταλλευτούμε».

Επόμενο άρθρο »

Iannone: Να ξεφύγουμε απ’ το αδιέξοδο!

« Προηγούμενο άρθρο

Pedrosa: Ο Rossi ήταν εντυπωσιακός!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα