• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Pedrosa: Ο Rossi ήταν εντυπωσιακός!
Έμαθα πολλά από αυτόν τον αγώνα
Νέα 10/08/2015 - 11:28

Ο Dani Pedrosa μίλησε με τα καλύτερα για τον Valentino Rossi, με τον οποίο έδωσε δυνατές μάχες κι έχασε τελικά την τελευταία θέση του βάθρου.

 

Βάσει του πρωινού warm-up, ο Pedrosa έδειχνε ικανός να αντισταθεί στον Marc Marquez, ωστόσο θεαματικότερη ήταν η βελτίωση του Valentino τον οποίο και εκθείασε ο Ισπανός μετά το τέλος του αγώνα.

 

«Ήταν δύσκολα, διότι ο Valentino ήταν πολύ πιο δυνατός απ’ ότι στα ελεύθερα! Περίπου 6/7 δέκατα! Το να βελτιωθείς τόσο πολύ είναι εντυπωσιακό. Επίσης γιατί μερικές φορές μπορείς να το κάνεις στην αρχή, αλλά αυτός ήταν σταθερός σε όλη τη διάρκεια».

 

«Νομίζω όμως ότι στο τέλος, στους τελευταίους έξι γύρους ήμουν πιο γρήγορος. Όταν έκανα την κίνησή μου, έκανα και το λάθος στη δέκα. Με πέρασε και ήταν λίγο πιο δυνατός όταν μπήκε μπροστά μου».

 

«Όταν οδηγώ πίσω είναι πιο δύσκολα κάποιες φορές. Ανασυγκροτήθηκα και τον πλησίασα στους τελευταίους γύρους, αλλά ο Rossi είναι πάντα δυνατός στο τέλος. Δυστυχώς έχασα για λίγο το βάθρο».

 

«Έμαθα πολλά από αυτόν τον αγώνα. Ελπίζω ότι θα είμαι ακόμα πιο δυνατός την επόμενη εβδομάδα, στην Τσεχία όπου και κέρδισα τον τελευταίο μου αγώνα. Ελπίζω να το επαναλάβω».

 

Ο Ισπανός της Repsol Honda ήταν ικανοποιημένος με το ρυθμό του στον αγώνα, στον οποίο μάλιστα κατάφερε να κάνει τον καλύτερο χρόνο του τρεις γύρους πριν από το τέλος.

 

«Φέτος δυσκολεύομαι με το στήσιμο και δυσκολεύομαι να κάνω τον τέλειο αγώνα, ενώ μου λείπουν και δυο ή τρία δέκατα στο τέλος ανά γύρο. Κατά τη διάρκεια του αγώνα υπήρχαν στιγμές που ήμουν άνετα ή στο όριο».

 

«Στο τέλος ένιωθα πιο σίγουρος πάνω στη μοτοσυκλέτα και αυτό μου δίνει αυτοπεποίθηση για τους επόμενους αγώνες».

 

«Είχε πολλή ζέστη και υγρασία και η πίστα είναι απαιτητική σωματικά στις αλλαγές κατεύθυνσης και ειδικά σ’ αυτό το ρυθμό! Ο κάθε γύρος ήταν στο 100%. Ίσως κάποιες φορές ο χρόνος να μην ήταν καλός, αλλά η προσπάθεια γινόταν».

 

Τέλος, όταν τον ρώτησαν για το χέρι του, δήλωσε: «Είμαι αρκετά ικανοποιημένος. Μπορούσα να ρίξω το βάρος στον αγώνα και όχι στην κατάσταση του χεριού μου και αυτό είναι θετικό».

Επόμενο άρθρο »

Ανάμεικτα τα συναισθήματα του Lorenzo

« Προηγούμενο άρθρο

Marquez: Το πιστεύουμε ακόμα!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα