• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: Το πιστεύουμε ακόμα!
Αλλά ειλικρινά θα είναι πάρα πολύ δύσκολο
Νέα 10/08/2015 - 10:32

Ο Marc Marquez πιστεύει ότι είναι εφικτό να γίνει το θαύμα και να καταφέρει να κάνει την τεράστια έκπληξη στο τέλος της σεζόν, κατακτώντας αυτός τον Τίτλο του Παγκόσμιου Πρωταθλητή!

 

Ο Ισπανός άσος, από τότε που άλλαξε στο πλαίσιο του 2014, έχει πάρει 70 από τους 75 διαθέσιμους βαθμούς και χτες Κυριακή, κατάφερε να μειώσει εννέα βαθμούς τη διαφορά του από τον πρωτοπόρο Valentino Rossi!

 

Το πρόβλημα για τον Ισπανό άσο είναι ότι χρειάζεται να κάνουν λάθη οι δυο αναβάτες της Yamaha, λάθη που - βάσει της εικόνας τους μέχρι στιγμής - είναι μάλλον απίθανο να έρθουν.

 

«Στόχος μου είναι να κερδίζω αγώνες. Φυσικά δεν είναι στο χέρι μου τι θα γίνει στις άλλες δυο θέσεις του βάθρου. Ήμασταν όμως 65 και τώρα 56β πίσω. Πλησιάζουμε. Το  πιστεύουμε ακόμα, αλλά πρέπει να είμαστε ειλικρινείς. Θα είναι πάρα πολύ δύσκολο».

 

Οχτώ γύροι απομένουν και 200β στο σύνολο, ξεκινώντας αυτό το Σ/Κ από το Brno της Τσεχίας.

 

«Εδώ τα καταφέραμε και πήραμε τη νίκη. Στο Brno θα δούμε τι θα γίνει. Αν δυσκολευόμαστε όλο το Σ/Κ και δεν μπορούμε να παλέψουμε για τη νίκη, θα κυνηγήσουμε το βάθρο».

 

«Ξέρουμε ότι και οι δυο Yamaha έχουν πολύ καλό ρυθμό και πρέπει να δουλέψουμε πάρα πολύ αν θέλουμε να τους κερδίζουμε σε κάθε αγώνα, ή να είμαστε κοντά τους. Ειδικά σε κάποιες πίστες».

 

«Θα είναι δύσκολο όμως, γιατί και οι δυο τους είναι πολύ δυνατοί. Σήμερα ακολούθησα τον Jorge για πολλούς γύρους και στο Assen είχα ακολουθήσει τον Valentino και είδα ότι έχουν μεγάλη δυναμική».

 

«Ειδικά στις εξόδους των στροφών, στην επιτάχυνση. Όπως και να ‘χει πάντως κι εμείς θα δουλέψουμε σ’ αυτόν τον τομέα για να βελτιωθούμε».

 

Ο αγώνας δεν εξελίχθηκε τόσο εύκολα όπως τον είχε στο μυαλό του ο Marc Marquez, ο οποίος χρειάστηκε να ακολουθήσει τον Lorenzo για τους 24 από τους 27 γύρους!

 

«Ειλικρινά περίμενα να ήταν διαφορετικός ο αγώνας, διότι στα ελεύθερα ήμουν στο ψηλό 1:32 και ο Jorge στο χαμηλό 1:33. Αλλά στον αγώνα βελτιώθηκε πάρα πολύ. Δεν μπορούσα να του ξεφύγω και να κάνω διαφορά».

 

«Έτσι αποφάσισα να μείνω πίσω του και να επιτεθώ στο τέλος. Αυτό κι έγινε. Πίεσα πολύ στους τελευταίους γύρους και πρέπει να είμαστε πολύ χαρούμενοι με τη νίκη», πρόσθεσε ο Marquez που χάρισε την 700η νίκη στην Honda!

Επόμενο άρθρο »

Pedrosa: Ο Rossi ήταν εντυπωσιακός!

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Το ξέραμε ότι θα υποφέρουμε

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα