• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
«Αρκετά σταθερός» ο Lorenzo
Ήταν από τις πιο δύσκολες συνθήκες φέτος!
Νέα 14/08/2015 - 19:38

Μετά από ένα επιτυχημένο Σ/Κ στην πίστα της Indianapolis, ο Jorge Lorenzo έφτασε σε μια πίστα στην οποία, όπως ο ίδιος τόνισε: «... το διασκεδάζω πάντα πολύ».

 

Αυτό έγινε φανερό από την πρώτη ημέρα, όταν ο Ισπανός άσος κατάφερε να γράψει τον πρώτο χρόνο στο Brno, αλλά και να έχει ελαφρώς καλύτερο ρυθμό από τον δεύτερο Marc Marquez.

 

Ο καλύτερος χρόνος του Lorenzo ήρθε το πρωί, καθώς ήταν ένας από τους δέκα αναβάτες που δεν κατάφεραν να κατεβούν κάτω από τον πρωινό τους χρόνο, δουλεύοντας όμως πολύ στις ρυθμίσεις για να βελτιώσει την αντοχή του ελαστικού στις καυτές συνθήκες της Τσεχίας.

 

«Ξεκινήσαμε πολύ καλά από σήμερα το πρωί. Το απόγευμα οι συνθήκες ήταν πολύ δύσκολες, από τις πιο δύσκολες που έχουμε συναντήσει φέτος», παραδέχτηκε ο Ισπανός της Yamaha.

 

«Έκανε πολλή ζέστη και στην ευθεία ένιωθε κανείς τη καυτή ζέστη που έβγαινε από τον κινητήρα κι έτσι ήταν πολύ απαιτητικά από πλευράς φυσικής κατάστασης», πρόσθεσε ο Lorenzo.

 

«Χωρίς αέρα ήταν πιο δύσκολα απ’ ότι το πρωί, αλλά καταφέραμε να κρατήσουμε έναν αρκετά σταθερό ρυθμό, σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Στο τέλος δοκίμασα όλα τα ελαστικά και κάποιες ρυθμίσεις που μας έδωσαν τη σωστή κατεύθυνση για αύριο».

Επόμενο άρθρο »

Rossi: Πτώση, ελ(αι)ω Pedrosa!

« Προηγούμενο άρθρο

Brno Moto2: ΕΔ2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα