• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Πτώση, ελ(αι)ω Pedrosa!
«Ο Jorge έχει μέχρι στιγμής τον καλύτερο ρυθμό»
Νέα 14/08/2015 - 19:42

Ο Valentino Rossi ξεκίνησε με καλή διάθεση τον 11ο Γύρο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, έχοντας κατά νου να προσπαθήσει να βελτιώσει τη μοτοσυκλέτα του για τις κατατακτήριες δοκιμές, δουλεύοντας από την αρχή σκληρά με την ομάδα του.

 

Το πρωί ο εννέα φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής ανέβαζε σταδιακά το ρυθμό του και ολοκλήρωσε στην έκτη θέση.

 

Το απόγευμα στάθηκε πολύ άτυχος καθώς - ακολουθώντας τον Pedrosa - έπεσε από λάδια που άφησε στην πίστα η μοτοσυκλέτα του Ισπανού.

 

Πάντως ο Vale επέστρεψε στην πίστα και με τη δεύτερη μοτοσυκλέτα του κατάφερε να κατεβάσει το χρόνο του και γράφοντας 1:57,074 να πάρει την έκτη θέση στα συνδυασμένα αποτελέσματα της ημέρας.

 

«Δυστυχώς ο Pedrosa είχε κάποιο πρόβλημα με τη μοτοσυκλέτα του, έχασε λάδια κι είχα την πτώση», εξήγησε μετά το τέλος των ΕΔ2 ο εννέα φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής.

 

«Το απόγευμα ήταν πολύ δύσκολα για όλους, διότι η πίστα γλίστραγε πολύ και τα επίπεδα πρόσφυσης ήταν χαμηλά, ενώ την ίδια ώρα είχαμε πολλές ανωμαλίες στο έδαφος».

 

«Έτσι, κάθε φορά που έμπαινα στη στροφή ήμουν σχεδόν στο όριο! Στο τέλος των ΕΔ2 τα πράγματα ήταν λίγο καλύτερα και ανέβηκα στην τέταρτη θέση, αλλά πρέπει να καλύψω το μειονέκτημα, ειδικά με τον Lorenzo».

 

«Ο Jorge Lorenzo είναι αυτός που, μέχρι στιγμής, δείχνει να έχει τον καλύτερο ρυθμό».

Επόμενο άρθρο »

Έντονος πόνος για Pedrosa!

« Προηγούμενο άρθρο

«Αρκετά σταθερός» ο Lorenzo

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα